astrologija

Neko će naučiti KARMIČKE lekcije: KORIDOR POMRAČENJA najviše će uticati na ove znakove horoskopa (od 14. do 28. oktobra)

0

Slede nam pomračenje Sunca i pomračenje Meseca, a ovo razdoblje, koridor pomračenja, donosi karmičke lekcije.

u periodu kada nas čeka i pomračenje sunca i pomračenje meseca očekuje nas turbulentna energije
u periodu kada nas čeka i pomračenje sunca i pomračenje meseca očekuje nas turbulentna energijefoto: STEKLO/Shutterstock

Znate li šta je koridor pomračenja u astrologiji?

 

U pitanju je vremensko razdoblje u kom se odigravaju i pomračenje Sunca i pomračenje Meseca.

 

To nije najmirnije vreem ni za koga, već vreme aktivnosti, karme, velikih uticaja na emocije, turbulencije...

 

Ovaj koridor pomračenja počinje pomračenjem Sunca u Vagi i završava se pomračenjem Meseca u Biku.

 

Ovih 6 horoskopskih znakova najviše će osetiti njegovu energiju:

 

  • Blizanci

 

Bićete produktivni i motivisani na početku koridora pomračenja, a kreativnost vam je na visokom nivou. Ravnoteža između emocija i racionalnosti je nužna, a vas čekaju jake promene raspoloženja i burne emocije. Ovaj period donosi vam karmičke lekcije.

 

pomračenje meseca ima velikog uticaja na neke znakove
pomračenje meseca ima velikog uticaja na neke znakovefoto: Alla Simacheva/Shutterstock

 

  • Rak

 

Rakovi osećaju svaku promenu Mesečevog ciklusa, ali koridor pomračenja vam može pomoći da uvedete red u svoj život i porodicu. Stižu vam nove prilike za ljubavm a budite otvorenog srca i nastojte da radite na sebi.

 

  • Lav

 

Za vas je pomračenje Sunca važan događaj i vreme da razmišljate o buudćnosti. Ne odbijajte poznanstva, a čekaju vas promene i na planu karijere. Ovo je vreme da promenite pristup ljudima, obavezama i poslu, a takođe ste znak koji čeka karmička lekcija.

 

  • Devica

 

 

Ovo je za vas idealno vreme da zablistate, radite na sebi i praktično primenite različite savete koje dobijate. Nemojte trošiti uludo novac, već nađite balans između štedljivosti i troškarenja bez smisla.
 

  • Vaga

 

Morate ozbiljno raditi na sebi. Usmerite energiju na stvaranje snažnog prijateljstva. Budite društveni, ali ne zapostavljajte ni svoje potrebe. Strahovi i emocionalni prljag koji nosite mogli bi da izađu na videlo, a budite spremni da napokon rešite sebe tereta onoga što vam ne prija.

 

na lavove utiče pomračenje sunca
na lavove utiče pomračenje suncafoto: Nina Buday/Shutterstock
  • Škorpija

 

Vaša intuicija je izražena, a biće dosta aktivnosti, strasti... Pomračenje Meseca za vas donosi novi početak.Razmislite šta ste to u svom životu promenili, novo uvelli, šta vam ne prija, a šta prija... Upotrebite svoju energiju da se pripremite za nova iskustva i nova životna poglavlja.

 

 

Bonus video

Koje horoskopske znakove čeka period sreće u oktobru?

 

makonda-tracker