astro prognoze

PREVIRANJA, usamljenost, a nekome —NOVA ŠANSA: Horoskop za POMRAČENJE SUNCA za svaki znak Zodijaka (od 14. oktobra)

0

Proverite astrološke prognoze za svoj horoskopski znak tokom pomračenja Sunca.

šta vašem znaku donosi pomračenje sunca 14. oktobra?
šta vašem znaku donosi pomračenje sunca 14. oktobra?foto: IgorZh/Shutterstock

Stiže vreme koridora pomračenjakada se odigravaju i pomračenje Sunca i pomračenje Meseca.

 

Pomračenje Sunca donosi mnogo turbulencija i previranja, pa proverite kakve su astrološke prognoze za vaš znak Zodijaka. 

 

Ovan

 

Vreme je za nove romantične veze, jer vam ovaj period donosi posebno pogodno vreme za njih, kao i za zadovoljstvo, sklad, balans... Oni koji su u vezi mogu da očekuju veridbu ili dogovore za početak zajedničkog života. Slobodni Ovnovi upoznaju srodnu dušu.

 

Bik

 

Pred vama su novi počeci na mnogim poljima. Pronaći ćete novi hobi, više ćete se družiti, naći ćete novu radost, plan ishrane, radite dobre stvari za sebe. Pravite korisne promene u svojoj rutini i navikama.

 

Blizanci

 

Želite da se družite i upoznajete ljude, pa se orkužite pozitivnim ljudima koji će stimulisati dobru energiju. Stiže vreme strasti, romantike i umetnosti u vaš život. Slobodni Blizanci mogli bi da upoznaju partnera.

 

Rak

 

Novi počeci na polju porodica i doma. Možda ćete promeniti mesto stanovanja ili nešto u svojoj kući, a ako tražite sigurnost, upoznaćete osobu koja to može da vam pruži. Vreme je za renoviranje ili makar samo ulepšavanje životnog prostora.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker