Veliki LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: Lavovi će se razočarati, a OVA 2 znaka očekuje LJUBAV IZ BAJKE

0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile na polju ljubavi u ovom mesecu.

Ovnovi će ovog meseca biti privlačniji i strastveniji nego ikad.
Ovnovi će ovog meseca biti privlačniji i strastveniji nego ikad.foto: Shutterstock/Oleggg

Četiri promene planeta i dva pomračenja Meseca će se dogoditi u oktobru, a ljubavni horoskop će biti pod jakim uticajem ovih astroloških tranzita i svaki znak će osetiti njihove efekte, piše Sensa.


Naime, 5. oktobra Merkur ulazi u znak Vage a 22. oktobra stiže do Škorpije. Mars će takođe ući u Škorpiju 12. oktobra 2023. godine, 9. oktobra Venera menja znak, dostižući znak Device.

 

Dobar deo meseca odvija se sa Suncem u znaku Vage, ali od 23. oktobra počinje sezona Škorpije, koja je zvezda meseca.


Dva pomračenja se dešavaju 14. i 28. oktobra, prvo na mlad Mesec u Vagi, a drugo na pun Mesec u Biku.


Pogledajte kakav će biti astro prognoze za vaš horoskopski znak na polju ljubavi:

 

  • Ovan


Dobijate kosmičku energiju koja vas čini nezaustavljivim. Uspećete u svemu što poželite u narednom periodu. U ljubavnom smislu, podržava vas Mars, koji vas čini privlačnijim i strastvenijim nego ikad. Vaš partner će se jednostavno topiti u vašim rukama. Potrudite se da provodite više vremena zajedno. Takođe, obratite pažnju na svoju porodicu.

 

Ako ste slobodni, to je mesec u kome vam se zvezde smeju i postoje šanse da se u vašem životu pojavi neko poseban.

 

  • Bik


Venera stiže u sektor vašeg života koji kontroliše zadovoljstva i zabavu. To znači da će oktobar biti onaj u kojem ćete naučiti da se odvojite od stresa i briga kako biste ostavili više prostora za opuštanje i ljubav. Ponovo ćete otkriti prijatne stvari u vašoj ljubavnoj vezi ili čak u odnosu koji imate sa svojom osobom. Dobar je mesec za terapijski proces, bilo da razgovarate sa psihologom ili birate hobi koji leči vašu dušu.


Ako niste u vezi, vrlo je moguće izgraditi ljubavnu priču.

 

  • Blizanci

 

Merkur, vaš vladar, pomaže vam da odaberete najbolje stvari za vas u narednom periodu. Oktobar će biti pun promena, a vaš ljubavni život može da trpi. Postoje sve vrste znakova da možda niste na pravom mestu ili sa osobom koja vam je namenjena. Ne bežite od stvarnosti, već naučite da prihvatite da bi vaš put mogao biti drugačiji.

BLizanci, oktobar nije dobar mesec za zaljubljivanje.
BLizanci, oktobar nije dobar mesec za zaljubljivanje.foto: Shutterstock

Budite otvoreni i verujte savetima svojih prijatelja.

Ako ste slobodni, oktobar nije dobar mesec za zaljubljivanje, ali možete da se družite, upoznajete ljude i bolje razumete šta vam se sviđa ili ne sviđa kod potencijalnog partnera.

 

  • Rak

 

Pomračenja će uzdrmati vaš život na najdramatičniji mogući način. Pošto imate posebnu vezu sa Mesecom, zapamtite datume 14. i 28. oktobar, jer ćete tih dana dobiti posebne informacije iz Univerzuma. Pratite ljude oko sebe i vidite ko zaista želi vaše dobro. Moguće je da ste okruženi određenim toksičnim ljudima, koji vam prenose negativnu energiju.

 

Možete mnogo da promenite u svom okruženju ili čak u ljudima sa kojima radite.
Ako ste sami, ljubav koju ste oduvek čekali je bliža nego što ste mislili.

 

  • Lav


Početkom meseca Venera napušta vaš znak, krećući se ka znaku Device. Ovaj tranzit prati i lagano razočaranje u ljubav. Ako niste dugo bili sa svojim partnerom, možda ćete saznati neke stvari o njemu koje će vas iznenaditi. Ako imate dužu vezu, šanse za svađu su prilično velike, jer se u vašem životu pojavljuje talas monotonije i nezadovoljstva. Biće neophodno da naučite da se prepustite sebi i izgladite sukobe.

 

Ako niste u vezi, ovaj mesec će vam doneti mnoge izazove na ljubavnom planu.

 

  • Devica


Imate sreće u oktobru, jer Venera godišnje posećuje vaš znak, donoseći mleko i med u ljubavni sektor. Osećate se kao da lebdite na ružičastim oblacima, a vaš partner je nežniji i ljubavniji nego ikada. Ovaj mesec je odličan za pravljenje velikih planova, zajedničko useljenje ili organizovanje posebnog putovanja. Sanjajte zajedno i neka vaša ljubav raste iz dana u dan.

 

Ako niste u vezi, zvezde će vam sigurno dovesti pravog partnera ispred vas. Morate biti spremni i dozvoliti mu da uđe u vaš život.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker