šta vas čeka u Zrelim godinama?

Nekoga čeka usamljenost, a nekima ŽIVOT TEK POČINJE: Šta čeka vaš horoskopski znak od 43. do 63. godine?

0

Astrološke prognoze otkrivaju šta vas čeka u zrelim godinama, od četrdesetih do šezdesetih.

astrološke prognoze za svaki znak zodijaka otkrivaju šta bi moglo da vas čeka u periodu zrelih godina, od 43. do 63.
astrološke prognoze za svaki znak zodijaka otkrivaju šta bi moglo da vas čeka u periodu zrelih godina, od 43. do 63.foto: pikselstock/Shutterstock

Strelac

Od 43. do 63. godine

Vreme je za samospoznaju. Po pravilu, u ovom trenutku, Strelci imaju tendenciju da zauzmu liderske pozicije, pokazujući kvalitete koji im omogućavaju da inspirišu druge ljude. Možete sve što zamiliste, samo napred!

 

Jarac

Od 43. do 63. godine

Jarčevima u ovom periodu zvezde preporučuju da pokrenu sopstveni posao. Sa dovoljno iskustva i mudrosti iza sebe, vreme je da napravite korak napred. U suprotnom, postoji velika šansa da ostanete zaglavljeni u poslu koji vas ne ispunjava, ali ga radite jer ste odgovorni i savesni.

 

Vodolija

Od 43. do 63. godine

Ako ste uspeli da se u prethodnom periodu u potpunosti otvorite partneru I ostvarite duboku povezanost, onda u ovom periodu živite ispunjenim životom. Ali ako u tome niste uspeli, velika je verovatnoća da održavate privid- spolja sve deluje savršeno, predstavljate se kao srećna osoba a iznutra vas muče sopstvene brige i neispunjenost.

 

Ribe

Od 43. do 63. godine

Glavni zadatak Riba u ovom periodu je da shvatite da možete sve što želite i da naučite da se izborite s nedostatkom vere u sopstvene snage. Otarasite se svojih strahova, jači ste od njih!

 

Bonus video

Šta čeka horoskopske znakove u oktobru?

 

makonda-tracker