šta vas čeka u Zrelim godinama?

Nekoga čeka usamljenost, a nekima ŽIVOT TEK POČINJE: Šta čeka vaš horoskopski znak od 43. do 63. godine?

0

Astrološke prognoze otkrivaju šta vas čeka u zrelim godinama, od četrdesetih do šezdesetih.

astrološke prognoze za svaki znak zodijaka otkrivaju šta bi moglo da vas čeka u periodu zrelih godina, od 43. do 63.
astrološke prognoze za svaki znak zodijaka otkrivaju šta bi moglo da vas čeka u periodu zrelih godina, od 43. do 63.foto: pikselstock/Shutterstock

Lav

Od 43. do 63. godine

Lavove u ovom periodu često počinje da progoni neki osećaj da im nešto nedostaje u životu. Umesto na nedostatke, fokusirajte se na ono što imate. Budite ponosni i zahvalni, a ono što vam smeta slobodno menjate. Nije kasno. Proširite svoje vidike!

 

Devica

Od 43. do 63. godine

Vreme je da Device ostvare ono o čemu su toliko dugo sanjale, ali se ipak nisu usuđivale. Nije kasno, ne brinite. Sve se može kada se zaista želi, samo je potrebno dati sve od sebe. Sada imate mudrost i iskustvo, sve će ići mnogo lakše.

 

Vaga

od 43. do 63. godine

Tokom ovog perioda, Vaga kao da se budi i ... počinje da menja sebe i svet oko sebe. Ponekad to dovodi do raskida i novih veza, ali tek kada prođe kriza srednjih godina, ostvare zacrtani ciljevi, Vage konačno počinju istinski da žive. Veruju u sebe i svoje sposobnosti i više se ničega ne plaše. U ovom periodu počinje da se javlja strah od starosti.

 

Škorpija

Od 43. do 63. godine

Nakon turbulentnih godina, sumnji i traženja, tokom ovog perioda, Škorpije konačno mogu da se izbore sa svim slabostima, traumama, da ih prebrode i upoznaju svoje pravo ja. Ako imate decu, ona su već velika pa možete da se posvetite sebi i onome što volite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker