zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 9. do 15. oktobra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?
šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?foto: maxbelchenko/Shutterstock

Horoskop ove jeseni donosi mnogo nepredvidivih okolnosti i emotivnih zavrzlama za većinu znakova Zodijaka...

 

OVAN

 

Posao

Mogući su izazovi na poslu, kao i sukobi sa nekim od kolega. Ako ste nezadovoljni na planu finansija, razmišljajte o tome kako da promenite smer karijere. Poteškoće u poslovnim saradnjama.
 

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca donose krajeve emotivnih odnosa, ali i nove početke nekih drugih odnosa, kao i možda prelaženje istog odnosa na "drugačiji nivo": To će trajati narednih meseci, pa pazite s kim ulazite u ljubavne priče. ukazuje na period krajeva i početaka.Slobodni Ovnovi će obnoviti odnos sa osobom iz prošlosti. 


Zdravlje

Stomak je osetljiv. Moguća je prehlada.

 

BIK

 

Posao

Na poslu vlada tenzija, pomračenje Sunca donosi napetost. Stižu promene, a pored poslovnih obaveza koje inače imate, moguće je da ćete dobiti i nove, dok je za neke moguća promena radnog mesta.
 

Ljubav

Venera u Devici donosi vam novu energiju i šansu da krenete dalje i rešite se starih stega s bivšim partnerom: drugi, koji ostanu u vezi, osećaće ljubomoru i usamljenost. Budite strpljivi.


Zdravlje
 

Male zdravstvene tegobe.

 

BLIZANCI
 

Posao

Male prepreke na poslu otežavaju vam dane. Ne odlažite obaveze, već se prilagođavajte i organizujte bolje. Moguća nervoza u odnosu s nekim kolegama.

 

Ljubav

 

Nije loša situacija, ali mali sukobi vam kvare raspoloženje. Želite više zajedničkog vremena s partnerom, a probajte da se povežete nekim zajednučkim aktivnostima. Slobodnim Blizancima se vraća u život neko ko ih "koči".

Zdravlje

Mogući virusi.

 

RAK

 

Posao

Imate mnogo sastanaka i obaveza, pa vam sledi aktivniji period. Nemojte se obeshrabriti ako odmah ne postignete sve što ste naumili. Ostvarićete sve svoje planove, ali pripremite se na period zastoja.

 

Ljubav

Ako vam fali pažnje i nežnosti, kažite otvoreno to partneru. Oboje ste posvećeni poslu i dužnostima, ali zato radite na tome da imte sitne zajedničke momente koji jačaju bliskost. Sobodnim Rakovima pokretanje u polju ljubavi.


Zdravlje

Manje zdravstvene tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker