U AVGUSTU 2023.

Kako će PUN MESEC u Vodoliji uticati na svaki znak Zodijaka? Škorpije se SELE, jedan znak OSTVARUJE SNOVE

0

Retrogradna Venera pravi scenu, sve se okreće neveroatnom brzinom, dolaze ozbiljne promene 

Kako će pun mesec uticati na Vage?
Kako će pun mesec uticati na Vage?foto: Shutterstock/Ann Stryzhekin

Vaga


Kako možete da ugradite svoje jedinstvene atribute u svoju ulogu lidera? Mesec vlada vašom 10. kućom autoriteta, ali će dostići vrhunac preko vašeg sestrinskog vazdušnog znaka, Vodolije, i napuniti vašu petu kuću ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja. Bilo kreativno ili u smislu romantike, ova lunacija vas podstiče da razmislite o poduhvatima i obavezama koje više ne odgovaraju vašim idealima i osećanju pripadnosti svetu. Imajte na umu da bi Merkurovo suprotstavljanje Saturnu moglo da izazove osećaj neizvesnosti kada se radi o vašim svakodnevnim poslovima, ali sa vašim nebeskim vladarom (retrogradna Venera) u mešavini, velike su šanse da ste već u procesu ponovnog procenjivanje/razmišljanje o vašim novootkrivenim sistemima vrednosti. 

 

Škorpija


Redefinišete svoju ideju o domu i porodici pod svetlom ovog punog meseca. Zasnovana na zajednici sa nizom svetlucavih ekscentričnosti, Luna će zapaliti vašu četvrtu kuću emocionalnih osnova, najdubljih osećanja i životnog prostora(a). Preseljenje, možda? Možda razmišljate da li da obnovite zakup stana. Podstaknuti Uranom u vašem sektoru veza i retrogradnim Saturnom preko vaše pete kuće autentičnosti, biće prilike da ponovo uspostavite svoj osećaj sigurnosti, posebno kada su u pitanju vaši dogovori, kompromisi i značajna partnerstva. U međuvremenu, razmislite o podršci i/ili osnovi koja vam je potrebna da biste se osećali prijatno da preuzmete vođstvo.

 

 

Strelac


Šta ste radili za veće dobro vaše lokalne zajednice? Bilo da se radi o vašem neposrednom okruženju ili odnosu koji delite sa svojom braćom i sestrama, verovatno ćete videti da rutinski zadatak i/ili svakodnevna afera dolaze do kraja. Retrogradni Saturn takođe prolazi kroz vašu četvrtu kuću porodice, da ne spominjemo u opoziciji sa Merkurom (preko vaše 10. kuće autoriteta), stavljajući naglasak na ravnotežu između vašeg posla i života. Međutim, ovo bi takođe moglo da se vrti oko želje da se bude na vlasti... a ipak, i dalje se osećate blokirano i/ili ugušeno na domaćem frontu. Oslonite se na podršku svojih vršnjaka, čak i ako to od vas zahteva određenu dozu hrabrosti. Stvari treba da se promene i prošire u vašoj svakodnevnoj rutini, jer je to za vaše najviše dobro. 

 

Jarac


Mesec upravlja vašim sektorom odnosa, ali dostiže svoj vrhunac punoće preko vaše druge kuće koja traži stabilnost. Više nego verovatno vidite vrednost posvećenosti, ako ne osećate potrebu da u potpunosti razmislite o njenoj vrednosti. Imajte na umu da će vaš nebeski vladar, Saturn, biti u direktnoj opoziciji sa Merkurom, dodajući sloj neizvesnosti i napetosti, posebno onima među vama koji razmišljaju o preseljenju, ili možda da se posvete nečemu dugoročnom. U svetlijoj noti, Mars će se uskladiti sa Jupiterom preko vaše pete kuće prepoznavanja i proslave, koja može biti podjednako inspirativna kao i validna za vaše kretanje napred. Veruj svojim instinktima.

 

Šta donosi pun mesec u Vodoliji?
Šta donosi pun mesec u Vodoliji?foto: Shutterstock

 

Vodolija


Mesec blista na nebu u vaše ime, podstičući vas da „osetite“ svoja osećanja. Za referencu, setite se mladog meseca koji se odigrao u vašem znaku još u januaru ove godine. Vaše seme namere se ostvaruje, a sa vašim suvladarima (retrogradnim Uranom i Saturnom) koji stavljaju naglasak na vaš opšti osećaj sigurnosti, velike su šanse da se ovo vrti oko vaše životne situacije, ako ne i porodične investicije. Što je još izazovnije, Merkur će se direktno suprotstaviti Saturnu u vašem sektoru novca, što može biti finansijski stresno i/ili generalno dvosmisleno. Međutim, postoje i druge energije koje podržavaju vaš trenutak punog kruga, od kojih vam neke već pomažu da se vratite kući sebi.

 

Ribe


Kreativno ili emocionalno, pozvani ste da idete unutra i istražite jedinstvene slojeve svoje psihe. Na kraju krajeva, sa punim mesecom koji uzdrma vašu 12. kuću nesvesnih obrazaca, veći je naglasak na vašem životu iza kulisa. Odmor, privatnost, mehanizmi suočavanja i sve to, istovremeno biste se mogli pomiriti sa granicama koje treba postaviti u ovom trenutku. Ovo je posebno tačno sa retrogradnim Saturnom u vašem znaku, jer je u procesu da vam pomogne da restrukturirate temelje vašeg ličnog i profesionalnog života. Iako, dok ste u opoziciji sa Merkurom, mnogi od vas bi mogli da se osećaju blokirano i/ili inhibirano sa značajnim drugim, posebno kada su u pokušaju da komuniciraju. Na sreću, sve dok postoji istina, uzemljeni trigon Mars-Jupiter će podržati vaše kretanje napred. 

 

Vreme punog meseca odlično je za detoksikaciju tela, a kako da sami, kod kuće napravite lekovitu kupku pogledajte u videu:

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker