astro prognoze

Nekome vreme za RASKID, drugima se otkrivaju TAJNE: Horoskop za prvi avgustovski PUN MESEC (za sve znakove)

0

Supermesec, odnosno pun Mesec u Vodoliji za mnoge horoskopske znakove donosi dobre šanse i sreću, a nekima neće ići na ruku

1. avgusta nam stiže prvi supermesec u vodoliji
1. avgusta nam stiže prvi supermesec u vodolijifoto: jakkapan/Shutterstock

1. avgusta nam stiže prvi avgustovski supermesec u znaku Vodolije, a još jedan nas čeka krajem meseca.

 

Ovaj prvi pun Mesec će se poklopiti sa retrogradnom Venerom, a to nam donosi mnogo upozorenja u ljubavnim odnosima, te će neki znakovi horoskopa morati da vode računa više od ostalih:

 

Pogledajte astrološku prognozu za svoj horoskopski znak i utvrdite da li ćete biti među srećnicima.

 

OVAN

 

Vama prvi pun Mesec u avgustu definitivno donosi sreću! Imaćete uspeh na društvenom planu i čekaju vas uzbudljivi događaji u budućnosti.

Ako ste slobodni, imaćete sreće u upoznavanju novog potencijalnog partnera.

 

 

 

BIK

 

Bikovima sledi vreme za uspeh i za osvetlavanje obraza. Vas čeka profesionalni uspeh i napredak u karijeri. Mogli biste da dobijete ponudu za posao, pa stiže vreme za postizanje svih ciljeva. Sreća je pred vratima.

 

 

BLIZANCI

 

Blizancima dolazi vreme za avanture, kao i za putovanja na daleka mesta. Isplaniraćete za naredni period putovanje svog života. Blizanci koji se bave društvenim naukama se nalaze na životnoj i poslovnoj raskrsnici.

 

energija punog meseca mnogim znakovima donosi sreću i priliku za napredak, pa je prigrlite
energija punog meseca mnogim znakovima donosi sreću i priliku za napredak, pa je prigrlitefoto: Valeriy-S/shutterstock

RAK

 

Rakovima stiže vreme iskušenja. Razgovarajte s voljenom osobom ako ste nezadovoljni odnosom pre nego što ga konačno raskrstite. Ako ste srećni u vezi, vreme je da je podignete na viši nivo. Dobar je period za ulaganja. 

 

 

LAV

 

Lavovima sledi vreme odluke kada je u pitanju ljubavni plan. Nesrećne veze se završavaju raskidom ili razvodom, dok će srećne veze biti u cvatu, pa će neke biti krunisane brakom ili veridbom. Ako ste slobodni, nemojte izbegavati sastanke naslepo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker