astro prognoza

Koga čeka OBILJE, a koga ZAVIDNE SPLETKE? Mesečni FINANSIJSKI horoskop za AVGUST za svaki znak Zodijaka

0

Proverite astrološke prognoze za svoj horoskopski znak u mesecu avgustu

šta vam donosi finansijski horoskop za avgust?
šta vam donosi finansijski horoskop za avgust?foto: Bobex-73/shuttertstock

Od vladavine Lava do retrogradne Venere i supermeseca, mesec avgust donosi nam mnogo turbulentnih dana.

 

Osim na polju ljubavi, pogledajte šta vam avgust nosi na planu finansija i posla:

 

OVAN

 

Avgust je vreme za štednju i razumno trošenje. Mogući su problemi na poslu, ali kada ih uspešno prevaziđete, stiže priliv novčanih sredstava. Zvezde će biti na vašoj strani ovog meseca. 

 

BIK

 

Svedite potrošnju na minimum. Oprezno s kupovinama i ne trošite novac na razne stvari koje vam nisu potrebne i kojima želite da "kupite" status u društvu. Nemojte pozajmljivati novac jer će vam zatrebati u kritičnom momentu koji ne očekujete.

 

BLIZANCI

 

Trudite se da pravilno raspodelite novčana sredstva. Ne usuđujte se da se kockate ili avanturistički trošite novac. Ako budete racionalni, povećaćate novčane prihode. Ne donosite odluke koje niste dobro promislili.

 

RAK

 

Trošite novac samo na ono što vam je neophodno. Pošteno radite i stiže vam zarada dodatnog novca. Imaćete sreće u novim poslovnim poduhvatima, ali da biste došli do profita, ne rizikujete uzalud i sastavite plan rada.

 

dosta znakova čeka plodan period na finansijskom planu
dosta znakova čeka plodan period na finansijskom planufoto: PCH.Vector/shutterstock

 

LAV

 

Ako budete uporno i vredno radili, stabilizovaće vam se dinansije. Merkur u Devici će biti blagotvoran za Lavove. Vratite dugove koje imate, ne pozajmljujte dalje novac. 

 

DEVICA

 

Biće puno isplativih ponuda u avgustu, ali usled negativnog delovanja nekih planeta, Device će mnogo trošiti. Trudite se da uštedite za ono o čemu ste sanjali. Stiže novi posao sa stabilnim primanjima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker