zabavite se

Buduća predsednica, učiteljica, žena koja je uvek spremna na sve: Koji alter ego čuvene Barbi vam najviše odgovara?

0

Kad je Barbi u pitanju samo nebo je granica, a koja od njih najbolje opisuje vaš znak Zodijaka pogledajte u nastavku 

foto: Shutterstock / DinosArt
foto: Shutterstock / DinosArt

Sa svojim rođendanom 9. marta 1959. Barbi je u horoskopu osetljiva Riba. Tokom ovih 64 godine koliko postoji, Barbi je živela životom dostojnim svakog znaka zodijaka - baveći se svojim brojnim hobijima, karijerama (čak je bila i sirena) i kultnom modom sa jednakom strašću.

 

Barbi je slavna ličnost sa jednim imenom; ona je Šer sveta lutaka. Njen novi film to dokazuje, koji jednostavno nosi njeno ime. Ali pre nego što skočite u Barbilend koji je zasićen bojama Grete Gervig, pogledajte koji od Barbinih brojnih alter-ega odgovara vašem horoskopskom znaku.

 

 

Ovan - Američki idol Barbi

 

Barbilend je pun bombastičnih likova sa kojima bi se Ovnovi sjajno slagali, ali Barbi koja najviše liči na Ovna je Barbi američki idol iz ranih 2000-ih.

 

Obavezna za hit rijaliti takmičenje, American Idol Barbie predstavlja takmičare koji se nadaju koji se klade na sebe i svoj talenat. Ovan je isto toliko hrabar da rizikuje kao i ovi pevački takmičari. Samo spomenite takmičenje pred Ovnom, i oni će ući u njega bez razmišljanja.

 

Bik - Arhitekta Barbi


Bikovi, sa svojom ljubavlju prema uživanju u fizičkom svetu i uživanju u lepoti koju nudi, čine savršenu arhitektu Barbiku. Ne samo da su dovoljno vredni i metodični da ostvare herkulovski zadatak kao što je oživljavanje zgrade ili strukture, već su i skrojeni tako da najviše uživaju u krajnjim rezultatima. Na kraju krajeva, ne postoji ništa što Bik voli više od uživanja u uspesima svog rada, posebno kada je to nešto tako lepo kao što je arhitektura koju stvaraju.

 

Koja barbi najbolje opisuje Blizance?
Koja barbi najbolje opisuje Blizance?foto: Shutterstock / Magic Bob

 

Blizanci - Barbi iz dana u noć


Blizanci, ne tražite dalje od Barbi iz dana u noć. Barbie iz dana u noć je spremna sa odećom za svaku priliku, a Blizanci su naoružani bezbroj ličnosti koje se mogu slagati. Ova prilagodljivost čini Barbiku iz dana u noć njihovom savršenom osobom. Društveno sposobna priroda Blizanaca omogućava im da se stručno kreću od jedne grupe do druge, bilo da je to soba njihovih kolega ili njihovih novih prijatelja iz bara.

 

Rak - Barbi, učiteljica umetnosti


Rakovi su duboko emotivni ljudi i veoma su osetljivi na svoja osećanja. Ova osetljivost se lako može preneti na umetnost, što ih čini dobrim parom za Barbi koja je učiteljica umetnosti. Najbolji učitelji, likovni ili drugi, mogu da osete dečje emocije i da mu pomognu da se kreće kroz njih. A Rakovi, iako su ponekad skloni da budu previše emotivni, uspevaju u ovim sigurnim i maštovitim okruženjima.

 

 

Lav -  Barbi Golden Dream


Ako je postojao jedan horoskopski znak koji niko ne bi smeo da stavlja u ćošak, onda je to Lav. Lavovi su po prirodi samouvereni i dramatični, a Barbika Zlatni san je najhrabrija samoostvarena Barbika iz vintage grupe. Obučena u zadivljujući zlatni ansambl opremljen providnom suknjom i pelerinom, Barbi iz Zlatnog sna ne traži vašu dozvolu da bude fantastična, a neće ni Lavovi.

 

Devica - kompjuterski inženjer Barbi


Bez Devičinih razumnih veština planiranja i analitičke sposobnosti, gde bi bili živopisniji i impulsivniji horoskopski znaci? Device se ističu u rešavanju problema, sastavljanju podataka i upravljanju svojim kalendarima... zvuči kao nešto drugo što koristimo, zar ne? Ovi računari iz stvarnog života su savršeni modeli za kompjuterskog inženjera Barbi. Na kraju krajeva, ko smo mi da uskratimo Devicama pristup njihovom omiljenom digitalnom alatu – tabeli?

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker