PROVERITE DA LI STE MEĐU NJIMA

Sudeći prema položaju zvezda - oni su NADRLJALI: 3 horoskopska znaka koja će retrogradna Venera NAMUČITI ovog leta

0

Čini se da im ništa neće ići od ruke 

foto: Antonio Guillem/Shutterstock
foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Muškarici i žene su po mnogo čemu drugačiji, pa ne iznenađuje što mnogi kažu da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere. Upravo ova rimska boginja Venera povezana je sa ljubavlju, a kad krene retrogradno, kreću i problemi u ljubavi.

 

Kada je naš znak bliže Veneri, kao što je slučaj sa vatrenim lavicama od kraja meseca, one su zavodljive, blistaju, dobijaju komplimente, imaju lepu kosu, kožu i nokte i privlače sve u čemu zaista uživaju.

 

Međutim, kao i mnoge planete, Venera može da se okrene retrogradno, pa mnoge žene mogu osetiti nedostatak samopouzdanja. Ukratko – ako se ovih dana osećate kao da ste u PMS-u, a nije ni blizu, ne brinite, kriva je Venera koja se od 23. jula do 3. septembra tri nedelje okreće unazad u svojoj orbiti i pravi vam probleme, piše Zadovoljna.hr.

 

 

U nastavku pročitajte na koje znakove zodijaka će retrogradna Venera najviše uticati.

 

1. Riba


Ribe su često u oblacima. Ljudi rođeni u znaku ribe stvaraju svoj imaginarni svet pun zaključaka koji možda nisu uvek tačni i racionalni. I upravo zbog toga će retrogradna Venera stvarati probleme ovom horoskopskom znaku.

Ribe uvek daju više nego što je potrebno i tako stvaraju kontraefekat u ljubavnim odnosima.

 

Ako uživate u avanturi ovog leta, širom otvorite oči, a ne srce, jer nikad ne znate kako neko koga ne poznajete dovoljno dobro da verujete može da vas povredi.

 

Obično ste profesionalci u stvaranju odnosa, ali do početka septembra osetićete kako vaša moć polako nestaje.

 

Ribe bi mogle da imaju problem u ljubavnoj vezi
Ribe bi mogle da imaju problem u ljubavnoj vezi foto: Shutterstock / Bobex-73

 

2. Lav


Ovo je vreme kada Lavice sijaju, a njihova snaga uma, staloženost i rasuđivanje ih čuvaju. Bez obzira što je ovo njihovo vreme, retrogradna Venera će uticati i na Lavove. Uvek su puni samopouzdanja koje ponekad može da pređe granicu, a do kraja avgusta biće topliji, velikodušniji i empatičniji.

 

Do kraja avgusta lavice će se osećati mekše, osetljivije, ranjivije, a neobične suze će postati svakodnevne. Ako ne možete da kontrolišete suze, ne brinite, Venera je kriva.

 

Lavove očekuje težak period
Lavove očekuje težak period foto: Profimedia

 

3. Devica


Device uvek teže savršenstvu i upravo će im zato retrogradna Venera pokvariti planove.

 

Oprezne, inteligentne i sitne, Device nikada ne dozvoljavaju da im bilo šta pobegne, a dok se Venera okreće unazad u svojoj orbiti, Devicama ništa neće poći po zlu. Svađa sa bliskom osobom signaliziraće kraj vaše veze, a jedini izlaz biće iskreno izvinjenje - mehanizam koji device retko koriste.

 

A šta kažu zvezde? Kakva astroprognoza nas čeka do 25. jaja 2024. pogledajte u videu koji sledi. 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker