astro prognoza

Poslednja nedelja jula većini donosi STRAHOVITE RIZIKE: Finansijski horoskop za svaki znak Zodijaka (od 24. do 31. jula)

0

Novčani horoskop od 24. do 31. jula za svaki znak

finansijski horoskop za svaki horoskopski znak
finansijski horoskop za svaki horoskopski znakfoto: Moobin/shutterstock

Nakon uopštenog nedeljnog horoskopa, stiže i finansijski horoskop za sedmicu pred nama. Dok će nekima biti otvorena vrata za pronalazak novih poslova, nekima energija Venere odmaže da dođu do stabilnosti u novčanom smislu...

 

Pogedajte kakva je astrološka prognoza za vaš horoskopski znak i kako će vam pomoći energija Merkura, odnosno kako možete poboljšati svoju finansijsku situaciju:

 

OVAN

 

Ove nedelje budite suzdržani kada su u pitanju finansije i trošenje. Retrogradna Venera neće vam biti naklonjena i može uticati na vas da napravite greške koje negativno utiču na vašu finansijsku situaciju.

 

BIK

 

Energija Merkura pomaže da započnete nove poslove i proširite stare, ali pazite se finansijskih grešaka koje vrebaju ako ne budete vodili računa o svakoj sitnici na tom putu. 


BLIZANCI

 

Pozabavite se onim problemima koji mogu negativno da utiču na vašu finansijsku situaciju. Planete neće biti previše blagonaklone prema vama, pa izbegavajte trošenja. Što se posla tiče, pravo je vreme za neki kurs, seminar ili obuku.

 

finansijski horoskop za svaki horoskopski znak
finansijski horoskop za svaki horoskopski znakfoto: PCH.Vector/shutterstock

RAK

 

Venera negativno utiče na vašu finansijsku situaciju. Ne planirajte velike izdatke ili finansijske troškove. Budite oprezni, jer lako možete zapasti u začaran krug trošenja.

 

LAV

 

Vreme je za prodaju ili kupovinu; to može biti vozilo ili nekretnina, ali pravo je vreme za transakcije, samo dok pažljivo pratite svoje planove. Planete bi mogle da vam pomrse konce i zato napravite plan koji ćete oprezno slediti bez odstupanja.

 

DEVICA

 

Izbegavajte prekovremeni rad. Budite oprezni i ne delite svoje planove s velikim brojem ljudi. Pratite prioritete i bićete finansijski dobro potkovani za veliki trošak koji vam sledi u narednom periodu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker