neće biti lako

Šta na polju ljubavi čeka svih 12 znakova Zodijaka? Retrogradna Venera kreće SNAŽNO i donosi buru u LJUBAVNIM ODNOSIMA

0

Pogledajte šta vaš horoskopski znak čeka na polju ljubavi do 4. septembra 

Retrogradna Venera ljubavni horoskop do 4. septembra
Retrogradna Venera ljubavni horoskop do 4. septembra foto: Shutterstock / Anastasiya Ramsha

Venera, planeta koja u horoskopu predstavlja ljubav, odnose, novac, osećaj lične vrednosti i žene, kretaće se retrogradno od 23. jula do 4. septembra u znaku Lava.

 

Kao da ćemo utonuti u iluziju, san. Osećaćemo usamljenost, ranjivost, nezainteresovanost za drugu stranu ili ćemo se morati suočiti sa nezainteresovanošću partnera.

 

Povlačimo se sa ljubavne scene, posmatramo više, očekujemo, manje glumimo. Dok neki još intenzivnije žude za onim što je izgubljeno u prošlosti, drugi detaljno analiziraju partnera i odnos.

 

 

Evo šta retrogradna Venera donosi svim znakovima Zodijaka na polju ljubavi.

 

OVAN


Na dnevnom redu su teme koje se odnose na način na koji provodite slobodno vreme, kao i na kvalitet vašeg odnosa sa decom. Koliko i kako uživate u životu, dozvoljavate li sebi pauzu nakon napornih nedeljnih aktivnosti? Možete se malo povući i pokazivati naklonost opreznije dok ne steknete više poverenja u događaje koji su pred vama.

 

BIK


Pošto je Venera vaša vladajuća planeta, vraćate se u prošlost. Preispitate odnos koji ste ostavili, razmislite da li još uvek postoji mogućnost za pomirenje ako dođe do ponovnog okupljanja. Odnosi sa članovima porodice postaju važni, kao i potreba da unesete više reda u svoj životni prostor. Očekuju vas neke popravke, čišćenje ili otklanjanje stvari koje više ne koristite.

 

Šta donosi retrogradna Venera?
Šta donosi retrogradna Venera?foto: Shutterstock/oneinchpunch

 

BLIZANCI


Drugi možda neće uvek dobro razumeti način na koji komunicirate i pokazujete svoju naklonost. Odustajete od jednog sastanka ili putovanja. Na ekranu vašeg mobilnog telefona pojavljuje se poruka od osobe koju niste dugo videli. Takođe je moguće da dođe do nekih smetnji u slanju i primanju poruka, pa budite oprezni. Proverite ispravnost ličnog vozila.

 

RAK


Proći ćete kroz vreme preispitivanja onoga što dajete, ali i svega što mislite da zaslužujete i gde u tome ima zdrave mere. Da li se negde potcenjujete i ako jeste, kako da se ojačate i više cenite u poslu, u odnosima. U svakom slučaju, vreme je da se okružite ljudima koji vas podižu. Budite pažljiviji u trošenju. Izbegavajte kupovinu skupih stvari.

 

 

LAV


Retrogradna Venera u vašem znaku – odnosno vaša prva kuća identiteta donosi osvrt i ocenu vašeg sopstvenog izgleda, ali i razmišljanja o utisku koji ostavljate na druge ljude. Tokom ovog uticaja izbegavajte veće estetske zahvate, a odluke o ovom pitanju donosite posle 4. septembra. Osim toga, u vaš život se vraća nešto iz prošlosti.

 

DEVICA


Možda ćete osetiti želju za samoćom snažnijom nego inače. Budite oprezni sa senkovitom stranom te usamljenosti, koja može uključivati sklonosti bekstva ili nezdravu odvojenost od ljudi koji su vam važni. Prošla i bivša veza vam dolaze kao važna tema, nešto vas vuče nazad. Takođe možete ući u vezu sa zauzetom ili emocionalno nedostupnom osobom.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker