vreme transformacije

Rakovi posle ovoga više neće biti isti! 4 horoskopska znaka na koja će najviše uticati naredni MLAD MESEC (od 17. jula)

0

Nekome je odličan trenutak da potraži novi posao, a neko bi trebalo dobro da se pogleda u ogledalo

mlad mesec u raku nastupa 17. jula i donosi velike promene
mlad mesec u raku nastupa 17. jula i donosi velike promenefoto: Zolotarevs/Shutterstock

Lunarni ciklus prepun je uspona i padova, a svaka faza ovog procesa je važna.
Ako ste jedan od znakova Zodijaka na koje utiče mlad mesec, znate da počeci mogu da budu jednako zastrašujući kao što su završnice često gorko-slatke.


Najvažniji delovi lunarnog ciklusa su mlad i pun mesec, a dok je ovaj drugi intenzivan i dramatičan, mlad mesec je suptilnije iskustvo, što ga ne čini manje moćnim. Mlad mesec je ono što pokreće čitavo iskustvo i predstavlja početak novog poglavlja, pa su teme i situacije koje se tokom njega pojavljuju vrlo značajne.


Predstojeći mlad mesec, koji počije 17. jula 2023. godine, odvija se u saosećajnom, intuitivnom, porodično orijentisanom i zaštitnički nastrojenom Raku, naglašavajući naš povratak kući. Ovaj mlad mesec želeće da otvorimo svoja srca i ponovo otkrijemo ono što nam pruža osećaj pripadnosti.

 

Budući da mlad mesec u Raku ovog puta formira opoziciju s retrogradnim Plutonom u Jarcu, možda ćete otkriti da se dešavaju neke igre moći, posebno na poslu, ali sama svest o tome pomoći će vam da ih prevaziđete!


Kako objašnjavaju astrolozi, snagu mladog meseca ovog puta će najviše osetiti sledeći horoskopski znakovi.

 

mlad mesec u raku donosi promene za pripadnike svih horoskopskih znakova
mlad mesec u raku donosi promene za pripadnike svih horoskopskih znakovafoto: Shutterstock/yaalan
  • Ovan


Ovaj mlad mesec pogađa vas tamo gde ste najranjiviji – u vašoj četvrtoj kući domaćih i ličnih stvari, on obasjava sve što se događa iza zatvorenih vrata i zaštićeno od radoznalih pogleda. Ako ne postoji mesto na kome se osećate toliko bezbedno, možda bi trebalo da razmislite o tome gde puštate svoje korenje, dragi Ovnu!


Ovaj mlad mesec mogao bi da vas inspiriše da sredite svoj dom, zakažete filmsko veče s porodicom ili se čak preselite, a najvažnije je da slušate svoje srce i donećete najbolju moguću odluku.


Da bi se Ovan osećao dovoljno udobno da istražuje svet, potrebno mu je da ima dom u koji može da se vrati na kraju avanture.

 

  • Rak

 

Priznajte, dragi Rakovi, vi volite da vas obožavaju! Čak i ako ste stidljivi i uzdržani Rak kojeg treba izvući iz ljušture, ne možete da ne cenite osećaj da ste shvaćeni i cenjeni zbog toga što jeste.

 

Tokom ovog mladog meseca, koji pali šibicu u vašoj prvoj kući, koja se odnosi na vašu ličnost, identitet i lične stavove, pogledaćete se u ogledalo i videti nešto sasvim novo.


Uradite nešto što simbolizuje promenu vašeg identiteta i razvoja.


Možda niste ista osoba kao ranije, ali to je dobra stvar je znači da ste rizikovali, bili otvoreni i zalagali se za nešto u šta verujete. Na kraju, postali ste moćniji i zanimljiviji.

 

mlad mesec u raku nastupa 17. jula i donosi velike promene
mlad mesec u raku nastupa 17. jula i donosi velike promenefoto: Shutterstock/Alexandr Belous
  • Vaga

 

Ljudi ne mogu da prestanu da pričaju o vama u poslednje vreme, drage Vage!
Na kraju krajeva, ovaj mladi mesec donosi nalet energije u vašu 10. kuću, koja se odnosi na javni imidž, inspirišući vas da podelite vesti koje bi mogle da promene vaš život i poboljšaju vam reputaciju.


Treutno imate moć da primite neka značajna priznanja, naročito ako ste voljni da se prijavite na konkurs za nagradu ili novi posao. Sada je vreme da postavite profesionalne ciljeve, sa snagom mladog meseca u Raku na svojoj strani!


Vaša odlučnost neće biti uzaludna, a vi se spremate da se popnete na sledeći stepenik vrlo važne lestvice, bez ostvrtanja, a mogli biste stići do vrha brže nego što mislite.

 

  • Jarac

 

Vaši odnosi se menjaju, Jarčevi!


Kako ovaj mladi mesec pokreće novo razumevanje odnosa davanja i uzimanja, osećaćete se motivisanima da partnerstva koja imate učinite značajnijim.

 

Prebirajući istinu o vašoj sedmoj kući, onoj koja se tiče ljubavnika, prijateljstava, supružnika i neprijatelja, shvatićete se ko su glavni igrači u vašem životu i ko igra koju ulogu.

 

mlad mesec u raku od 17. jula 2023. godine
mlad mesec u raku od 17. jula 2023. godinefoto: Natali.Gats/Shutterstock

Bolje ćete shvatiti i kako vi doprinosite tim odnosima, kako utičete na njih. Pozabavite se dinamikom koju delite s drugima jer bi to moglo da dovede do vrlo važnih otkrića, posebno kada je reč o pitanju s kim želite da provedete sledeće životno poglavlje.


Nemojte se plašiti da proširite svoje horizonte, čak i ako to znači da ćete naljutiti nekoga.

 

 

makonda-tracker