astro prognoza

SEVERNI čvor u Ovnu nosi NEVEROVATNU SREĆU: 3 horoskopska znaka koja bi DANAS mogla da nađu PRAVU LJUBAV

0

Za ova 3 znaka zodijaka danas je srećan dan u ljubavi. Saznajte da li ste i vi među njima!

foto: Shutterstock/ezhenaphoto
foto: Shutterstock/ezhenaphoto

Tri horoskopska znaka pronalaze pravu ljubav 12. jula 2023. godine i to pod uticajem tranzita Severnog čvora kroz znak Ovna.


Za tri horoskopska znaka, Severni čvor u Ovnu će učiniti nešto sasvim čudesno; otvoriće im oči da kako bi videli da postoji neko u njihovim životima, upravo sada, ko ih voli. Ovo je osoba koju treba bolje da upoznaju.

 

 

Postoji velika šansa da na današnji dan, 12. jula 2023. godine, zaista pronađu svoju pravu ljubav, piše Sensa.

 

VAGA

 

Nikada niste verovali u ljubav na prvi pogled, niti imate ideju o nekoj “pravoj ljubavi”. U stvari, osećate se mnogo bolje u vezi sa životom i sobom kada se manje opterećujete idejom da pronađete bilo šta što je savršeno. A onda doživite ovaj dan, 12. jul i tranzit Severnog čvora u Ovnu, koji potpuno preokreće vašu sliku stvarnosti.

 

Danas je dan kada neko dolazi u vaš život i pokazuje vam da je život pun iznenađenja i da je sve moguće. Možda ćete sresti nekoga ko će vas oduševiti i jedino što ćete moći za tu osobu da kažete jeste da je ona vaša prava ljubav. Drage Vage, moguće je da se ovako nešto desi i vama – ne razmišljajte mnogo o ovome – krenite i ostvarite svoje ljubavne snove.

 

da li ste vi među ovim znacima zodijaka na koje severni čvor u ovnu utiče najsrećnije moguće?
da li ste vi među ovim znacima zodijaka na koje severni čvor u ovnu utiče najsrećnije moguće?foto: Shutterstock / Marjan Apostolovic

ŠKORPIJA

 

Imate tajnu: oduvek ste želeli da se zaljubite u nekoga koga biste mogli nazvati svojom „pravom ljubavlju“. Živeli ste svoj život baveći se istinitim i lažnim u smislu ljubavi, ali nikada niste verovali da bi vam se tako nešto moglo dogoditi. Nije da spuštate svoje standarde, jer to retko radite, već se više radi o tome da jednostavno ne verujete u “pravu ljubav”.

Pa, sve će se to promeniti jer je Severni čvor u Ovnu uperen u vas i otvoriće kapiju tako da možete da vidite šta vam dolazi u susret. Današnji dan vas stavlja na pravo mesto u pravo vreme tako da možete da da budete dostupni nekome ko će da izađe čim vas vidi. Biće to jedna od onih životnih prilika koja se ne odbija. Zamislite – može da se dogodi i vama!

 

STRELAC

 

Budući da niste neko ko bira da bude u blizini mnogo ljudi, vaši izbori što se prijatelja i partnera tiče su uvek ograničeni. Prihvatate ono što imate u svom životu, a ako je nekom drugom osrednje, vama je izuzetno, jer ste jedinstveni u tom pogledu. Ova vaša posebnost vas, međutim, izoluje i tako, na svoj način, ne očekujete mnogo u smislu glamuroznog ljubavnog života.

To će se danas promeniti tokom Severnog čvora u Ovnu. Danas će ovaj tranzit malo pomeriti dinamiku i pokazati vam da „nije gotovo dok se ne završi“. Još uvek imate mnogo neiskorišćene ljubavi u sebi i tokom ovog tranzita naći ćete osobu na koju ćete staviti sve svoje karte

 

 

makonda-tracker