ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki nedeljni horoskop od 16. do 22. jula: Vage mogu biti zaprošene, nezaposlene Ribe će dobiti posao

0

Zavirite među zvezde i pogledaje šta je to što vas čeka ove nedelje 

Veliki nedeljni horoskop je stigao
Veliki nedeljni horoskop je stigaofoto: NDAB Creativity/Shutterstock

Od slobodnih Bikova se očekuje veoma strastvena i vatrena ljubav, od Vodolija će biti kreativni i inspirisani, a neki će imati priliku da napreduju u poslu.

 

Rakovi će, pak, uživati u šetnjama na plaži i kupanju u moru, piše 24sata.hr.

 

 

Ovan


POSAO – Sreda će doneti povoljne prilike. Ali izbegavajte ishitrene odluke, koncentracija će vam biti lošija u petak. Bolja primanja obradovaće mnoge Ovnove, a na poslu ćete se isticati sjajnim idejama.

 

LJUBAV – Samci će doživeti čari zaljubljivanja, pa će biti mnogo prijatnih iznenađenja. Vezani će se naći u iskušenju i posegnuti za zabranjenim plodom, ali postavite svoje granice. Zajednički letnji odmor mogao bi da vas još više zbliži sa voljenom osobom.

 

ZDRAVLJE – Uprkos promenama raspoloženja, zračićete pozitivnom energijom. Posebno će vam odgovarati plivanje i druge aktivnosti vezane za vodu.

 

Najbolji dan: 19. jul

 

Najgori dan: 16. jul

 

Kakav je horoskop za Bika ove nedelje?
Kakav je horoskop za Bika ove nedelje?foto: Look Studio/Shutterstock

 

Bik 


POSAO – Očekujte rizične situacije, pa budite spremni da prihvatite povećanu odgovornost. Moguća su neplanirana ulaganja, a vrlo su verovatne i svađe sa kolegama. Ali sve će brzo proći, pa su pomirenja izgledna.

 

LJUBAV – Osim manjih nesuglasica, bračni odnosi će biti dobri i vremenom će biti sve bolji. Slobodni Bikovi očekuju vezu sa osobom koja nije njihov tip, ali će druga strana imati „ono nešto“ i to će vas osvojiti. Moguća je veoma strastvena i vatrena ljubav.

 

ZDRAVLJE - Izbegavajte masnu hranu, tako ćete smanjiti probleme sa varenjem, ali i potencijalno povećanje telesne težine. Žene mogu imati problema sa otečenim nogama, pa će vam koristiti tople i hladne kupke, kao i kupanje u moru.


Najbolji dan: 21. jul

 

Najgori dan: 18. jul, Blizanci, 22. maj - 21. jun.

 

 

Blizanci 


POSAO – Ako želite da napredujete u poslu, iskoristite prilike koje će vam se ukazati. Ideja vam neće nedostajati, a okolnosti će vam ići u prilog. Finansije su posebno povoljne - očekujte profit!

 

LJUBAV – Ako ste dugo bili usamljeni, nedelja će doneti zanimljive ljubavne događaje. Vezani Blizanci planiraće da se venčaju, ali nisu isključene manje nesuglasice zbog Marsa u Devici koji će vas učiniti nestrpljivim i brzopletim.

 

ZDRAVLJE – Tenzije koje neće nedostajati dovešće do smetnji u varenju. Zauzmite hobi, to će vas opustiti. Izbegavajte dugo izlaganje suncu jer je vaša koža preosetljiva i lako možete izgoreti.ž

 

Najbolji dan: 20. jul

 

Najgori dan: 22. jul

 

Veliki nedeljni horoskop za Blizance
Veliki nedeljni horoskop za Blizance foto: Shutterstock/Maria Markevich

 

Rak


POSAO - Vašu snalažljivost pojačava povoljan i borben Mars, koji će imati ključnu ulogu u poslu. Vaša koncentracija će biti odlična, a lako ćete pobeđivati na takmičenjima i debatama.

 

LJUBAV – Za Rakove koji su raskinuli, ovo su dani pomirenja i kuvanja novih ljubavnih planova. Usamljene duše prestaju da budu, pa se spremite za početak lepe veze. Ako ste u braku, zajednički odmor će probuditi vaša osetljiva čula i romantiku.

 

ZDRAVLJE - U dobroj ste formi, ali je moguće zadržavanje vode u telu, odnosno nadimanje. Voćna dijeta će vam koristiti, uključujući dnevne šetnje. Ali boravak na moru, šetnja po plaži i kupanje će vam najviše koristiti.

 

Najbolji dan: 17. jul

 

Najgori dan: 21. jul

 

 

Lav

 

POSAO - Moguća je promena radnog mesta, a nije isključeno ni zaduživanje. Uprkos osećaju da je vaš trud uzaludan, naredni dani će pokazati suprotno. Šefovi će primetiti koliko se trudite i pohvaliti vas.

 

LJUBAV – Ako vas je partner napustio, velike su šanse da će od vas tražiti da obnovite vezu. Uprkos sumnjama i nedoumicama u uspeh, slušajte svoje srce, nećete pogrešiti. Ako ste usamljeni, više izlazite u društvo gde možete da upoznate zanimljivu i privlačnu osobu.

 

ZDRAVLJE – Snažan imunitet zaštitiće Lavove od zdravstvenih problema. Ipak, budite oprezni jer ste izloženi povećanim psihofizičkim naporima. Lakša hrana će vam pomoći i olakšati varenje.

 

Najbolji dan: 18. jul

 

Najgori dan: 16. jul

 

Veliki nedeljni horoskop za Lava
Veliki nedeljni horoskop za Lava foto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Devica


POSAO - Biće izražen problem sa nekim od saradnika, ali ćete morati da ga rešite što pre. U suprotnom, slede ozbiljne komplikacije. Sklapanje novih poslova je rizično, tako da ne žurite ni sa čim, već dobro razmislite.

 

LJUBAV - Sakrivaćete svoja osećanja, a u tome ste zaista majstor. Dok ne budete sigurni da su vam osećanja uzvraćena, ponašaćete se samozatajno i čekati da druga strana napravi potez. Ali možete i malo pomoći, pa dajte znak da vam je stalo do svoje simpatije.

 

ZDRAVLJE - Savladajte želju da budete sami okružujući se voljenim osobama. Device će moći da prevaziđu nezadovoljstvo vežbanjem i bavljenjem omiljenim hobijem. Ali Mars je u vašem znaku, pa se čuvajte sunčanog udara ili raznih manjih povreda.

 

Najbolji dan: 21. jul

 

Najgori dan: 19. jul

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker