astro prognoza

Ovnovi, Vage, Jarčevi, ovo je VAŠA ŠANSA! Horoskop za MLAD MESEC od 17. jula (za svaki znak Zodijaka)

0

Horoskop za mlad Mesec u Raku od 17. jula

Šta donosi mlad Mesec u Raku od 17. jula?
Šta donosi mlad Mesec u Raku od 17. jula?foto: muratart/Shutterstock

Nove astrološke prognoze nose brojna uzbuđenja i promene. 17. jula nam stiže mlad Mesec u znaku Raka, i to tačno u 19.32, a posebno će uticati na ljude rođene u znaku Ovna, Vage, Raka i Jarca.

 

Proverite horoskop za svoj znak Zodijaka:

 

 

OVAN

 

Vi ste rastrzani između želje da provodite vreme s voljenom osobom i želje da se prepustite avanturi. Za vas bi idealno bilo da u tu avanturu uključite i voljene osobe, kako biste od života dobili sve ono što vam treba, a ne izgubili ništa.

 

BIK

 

Mlad Mesec utiče na vašu društvenu stranu, pa ste svoj raspored gusto bukirali još odavno. Ne zaboravite da vam je potreban i odmor kako biste mogli da budete efikasni na svim poljima.
 

BLIZANCI

 

Mlad Mesec utiče na vaše prihode, pa je traženje prilika i rad na povećanju priliva novca baš nešto što vam je potrebno. Da biste bili još uspešniji, razmislite da bi trebalo da krenete da radite s nekim u timu, kao i sa prijateljima i kolegama.

 

mlad mesec posebno će uticati na neke znakove zodijaka...
mlad mesec posebno će uticati na neke znakove zodijaka...foto: Zolotarevs/Shutterstock

RAK

 

Ovo je vaše vreme, usredsredite se na ciljeve, ništa vam nije nedostižno. Budite strpljivi i priznanje će vam samo doći na vrata.

 

 

LAV

 

Kao da ste pali u senku, kao da vam nije sve po volji da zablistate sad i mislite da je vreme da sačekate bolje vreme. To je tačno, najbolje je da budete strpljivi i vidite kako vaš lični rast kreće u bliskoj budućnosti.

 

 

 

DEVICA

 

Vama mlad Mesec utiče na prijateljstvo i saradnju s drugima da biste došli d cilja, a ako se poverite drugima, to može dovesti do novih drugarstava koja će vam u životu i te kako značiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker