astro

Horoskop za Mars u Raku: Nekome će se ostvariti snovi u spavaćoj sobi, a neko će raskrstiti sa toksičnim vezama

0

U ovom periodu godine se dešava veliki broj kosmičkih promena, što će imati veliki uticaj na sve, bez obzira koji ste znak u horoskopu. 

 

horoskop-za-mars-u-raku 2023 godine: Od 25. marta do 20. maja


Vaga

 

Neki će napokon ostaviti svoje toksične veze iza sebe
Neki će napokon ostaviti svoje toksične veze iza sebefoto: Roman Kosolapov Shutterstock

 

Mars u Raku pokreće vaš motor na poslu, tako da je ovo izuzetno važan period za preduzimanje ozbiljnih akcija kad je vaš posao u pitanju. Hrabro pojurite za pozicijom koju želite i prestanite da idete putem koji nije u skladu sa vašom trenutnom misijom. Ovo bi moglo da znači da ćete konačno da napustite posao koji je došao do ćorsokaka i da se upustite u novi veliki poduhvat. U svakom slučaju, vreme je da razjasnite vrstu posla koji vam je značajan. I zapamtite, nemojte da vam bude teško da napraviti hrabre poteze u karijeri. Ovaj tranzit vas inspiriše da budete blagi i empatični, pa će do izražaja doći vaše diplomatske veštine.

 


Škorpija


Mars nije baš najjači u Raku, ali kao vodeni znak (kojim kosmički vlada crvena planeta), nećete imati problema da iscedite svaku kap motivacione magije iz ovog tranzita. Tokom naredna dva meseca, vaši planovi dobijaju veliki podsticaj i osećaćete se jasnije nego ikad u pogledu onoga za šta se zalažete. Odbacite sve stvari koje vam ne prijaju. Vaš nagon za učenjem i za novim iskustvima je takođe na vrhuncu, tako da je odlično vreme da rezervišete porodični odmor ili uskočite u neki program koji će proširiti vaše veštine.


Strelac
 

Vaš neobuzdan senzibilitet uglavnom vas tera da jurite za dugama. Ali tokom narednih nekoliko meseci, Mars vas inspiriše da svoju vatrenu energiju usmerite ka sebi, u najdublje delove svog duha.

 

Vreme je da ostavite iza sebe svaku krivicu koju osećate, stid ili tajne koje su crpele vašu energiju, kao i da presečete sve veze koje su vam postale opterećujuće. A kada govorimo o vezama, ovaj tranzit takođe podgreva situaciju kada je u pitanju intimnost, pa ćete se možda osećati smelije u spavaćoj sobi. Poštujte svoje želje i one će poštovati vas.

 


Jarac
 

Jarčevi, došlo je vreme da budete šefovi u vašem ljubavnom životu. Tokom naredna dva meseca, usredsredite se na raspaljivanje vatre u vašem odnosu sa partnerom ili partnerima. Ako želite neki dublju vezu sa nekim, na vama je da napravite prvi korak. Nasuprot tome, sada je takođe dobro vreme da definitivno raskrstite sa svim vezama (ljubavnim, prijateljskim, poslovnim) koje ne funkcionišu. Nemojte se plašiti da stupite u akciju, ali imajte na umu da biste mogli da budete osetljiviji nego inače.

Vodolija
 

Tokom narednih nekoliko meseci, Mars će vam dobrano popuniti raspored na svim poljima, zato se spremite da budete zauzeti. Srećom, ova planeta akcije vam daje mentalnu energiju i fizičku snagu lako ispunite sve obaveze.Vaša moć da prekinete sa nekim lošim navikama tokom ovog tranzita biće izuzetno jaka. Zato iskoristite ovaj period da osvežite svoju svakodnevnu rutinu. Posebno je važno da kažete odlučno „ne“ stvarima koje ne želite ili nemate kapacitet da ih rešite u ovom trenutku. Nemojte više da žrtvujete svoje zdravlje samo da bi se drugi ljudi osećali bolje.

Ribe
 

Kada je Mars u teritoriji drugog vodenog znaka, to za vas znači samo jednu stvar - D O B R A   Z A B A V A ! ! ! Osećaćete veliki kreativni, ali i strastveni naboj u naredna dva meseca. Zato iskoristite ovaj nalet inspiracije i dozvolite vašem unutrašnjem romantiku da podivlja. Odličan je periodu da preuzmete inicijativu u svom ljubavnom životu i organizujete jedan strastveni izlazak ili divlje noći u spavaćoj sobi. Ako se bavite umetnošću, ovo će biti jako dobro vreme za vas. Vaš sanjarski duh bi trebalo da ovaj tranzit iskoristi na polju kreativnosti i romantike.

 

 

makonda-tracker