astro

Posle 15 godina je došlo do velike promene na nebu: Evo šta mlad mesec u Ovnu donosi svim horoskopskim znakovima

0

Ova dešavanja na nebu svima nam obećavaju dosta promena u životu. 

Dešavanja na nebu nam svima donose uzbudljiv period
Dešavanja na nebu nam svima donose uzbudljiv periodfoto: Shutterstock/Tom Wang

Pluton nakon 15 godina završava svoje putovanje kroz Jarca, a Mlad mesec ulazi u Ovna, što nam svima donosi velike promene kad je horoskop u pitanju. Pogledajte i koje.

 

Ovan

 

Ovnovi - slobodno poželite želju! Ovaj mlad mesec sjajno utiče na vas i dešava se na vašoj kardinalnoj teritoriji. Zvuči kao kliše, ali sada je trenutak da sanjate velike snove i da ih ispunite. Mars u Blizancima će vam dati veću moć komunikacije, a Pluton u Jarcu će vam pomoći da steknete autoritet.

 

Bik
 

Pomirite sa tim da ćete svoj stari identitet morati da ostavite iza sebe. Sunce i Mesec udružće će snage za ratnike poput vas i to omogućava izlečenje od nekih boljki koje ste imali. Mars će vam pomoći da budete finansijski stabilni, a dobra stvar je i što vaš nebeski vladar Venera sada prolazi kroz vaš znak. Došlo je vreme da potpuno pokrenete.

 

Blizanci


Oslobodite se stvari koje se ne poklapaju sa vašim budućim ciljevima i snovima. Na to vam ukazuje i kraj Plutonovog 15-godišnjeg putovanja kroz znak Jarca i vašu osmu kuću koji će se desiti 24. marta, kada se varaća na Mlad mesec. Takođe, sa Venerom koja sedi pored Svernog čvora u Biku, bićete ohrabreni da akcenat stavite na sopstvene vrednosti.

 


Rak
 

Na neki način ćete ponovo otkriti svoje želje i krenuti u pravcu ispunjavanja istih. Nije ni čudo, pošto se nakon 15 godina završava putovanje Plutona kroz Jarca. Sva ova dešavanja na nebu ukazuju na to da postoji veliki zamah kad su vaša karijera i javni nastupi u pitanju.

 

Lav

 

Vaša budućnost je svetla i to bukvalno možete osetiti u celom telu. Ovaj Mlad mesec vam donosi inspiraciju i pogodne trenutke za dosta toga.A to što njegov vladar Mars prolazi korz vašu 11. kuću budućih vizija znači da ćete verovatno imati neke nedoumice kada su vaša verovanja, prijatelji i ideali u pitanju.

 

Devica


Vaš pristup prema intimnosti i zajedničkim ulaganjima je pod svetlošću ovog Mladog meseca. Imajte na umu, važno i šta se sve desilo u vašoj petoj kući ljubavi, strasti i zadovoljstva od kada je Pluton ušao u Jarca davne 2008. godine. Venera u spoju sa Severnim čvorom u Biku vam donosi stabilnost.

 

 

 

Vaga
 

Mlad meses donosi velike promene
Mlad meses donosi velike promene foto: Shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV

Da li vi i vaš partner delite slična verovanja? Sa mesecom koji se obnavlja u vašem polarno-suprotnom znaku -Ovnu, postoje jedna velika energija i plodnost, oko vaše sedme kuće za dogovor, kompromise i druge ljude. Sve, od načina na koji pristupate drugima, do toga da ćete imati samopouzdanja je pod astro revizijom trenutno. Zahvaljujući vašem nebeskom vladaru, Veneri, koja sedi pored severnog čvora, imate podršku i stabilnost da krupnim koracima idete napred.

 

Škorpija
 

Imate neke nove projekte u pripremi? Ako ne promenite nešto u svojoj svakodnevnoj rutini, mogli biste da imate zdravstvenih problema. U svakom slučaju, Mesec će se obnoviti preko vaše šeste kuće, i sve to dok njegov vladar (Mars) pali vašu osmu kuću koja se odnosi na intimnost i zajedničkih resursa. Preispitajte se, pošto je vreme je da u poptunosti povratite svoju moć.

 

Strelac
 

Vaše srce želi ono što vaše srce želi - tako je jednostavno. Mesec će se obnoviti u Ovnu—preko vaše pete kuće ljubavi, strasti, autentičnosti i samoizražavanja. I dok njegov vladar (Mars) završava svoje putovanje kroz Blizance, i vašu sedmu kuću dogovora, kompromisa i značajnih drugi. U tom smislu, razmislite o onome što ste naučili o svojim dragim ljudima. Ne samo da otkrivate potpuno novi identitet, već i prepoznajete mentalne blokade koje su možda nekada davno ugušile neke vaše odnose.

 

 

 

Jarac

 

Dom je tamo gde je vaše srce, a to je posebno tačno pod ovim mladim mesecom. Na primer, Sunce i Mesec će udružiti snage u znaku Ovna, dajući naglasak ivašoj četvrtoj kući koji se odnosi na dom, porodične vrednosti i emocije. Mars u Blizancima — vladar ovog mladog meseca — nastavlja da pali vašu šestu kuću i aktivira vaše misli. A sa Venerom u spoju sa severnim čvorom u Biku, stiže vam i doza samopouzdanja.

 

Vodolija

Vaše intimne istine će vam uvek dati slobodu. To je posebno važno uzeti u obzir pošto se Mesec obnavlja preko Ovna , i preko vaše treće kuće koji se odnosi na komunikaciju, misaone procese i na vaše neposredno okruženje. Imajte na umu da vladar ovog mladog meseca (Mars) od oktobra prolazi kroz vašu petu kuću autentičnosti i ljubavi , naglašavajući sve od vaše ljubavne perspektive i romantike, do dilema koje ima vaše srce.

 

Ribe
 

Za vaše vrednosti vredi se boriti. Na kraju krajeva, koje su šanse da vladar ovog mladog meseca (Mars) prolazi kroz vašu četvrtu kuću doma, porodice i emocija od oktobra 2022. godine? To što se Mesec obnavlja u Ovnu i vašoj drugoj kući komfora i finansija, ohrabruje vas da razmislite o svemu što ste naučili od prošle jeseni. Zapitajte se za čim iskreno čeznete i da li ste voljni da vodite ove razgovore sa svojim najmilijima?

 

 

makonda-tracker