astro prognoza

5 znakova kojima će 2023. doneti SREĆU! Za ostale je naredna godina teška, ali oni će PROCVETATI na svim poljima

0

Ako ste mislili da je 2022. bila teška, astrolozi imaju loše vesti za vas: naredna bi mogla da bude još neprijatnija.

foto: OPOLJA/Shutterstock
foto: OPOLJA/Shutterstock

Kretanje planeta u 2023. ne obećava preterano, ali znalci ističu da će pet znakova Zodijaka ipak uživati u blagostanju.

 

  • Blizanci


Pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi konačno da zadovolje svoju ambicioznost onako kako su dugo želeli. Zvezdane prilike ići će im naruku jer se očekuje da će dostići poslovne ciljeve, a 2023. godina odlična je za novi početak u slučaju Blizanaca, čak i ako teže naizgled nedostižnom.

 

Što se tiče međuljudskih odnosa, Blizanci moraju da budu oprezni jer je upravo to teren na kom mogu da se okliznu: okružite se samo ljudima od poverenja i nemojte sklapati partnerstva s nepouzdanima. Takođe, potrudite se da za svaki dogovor imate pisani trag.

 

Sreća, 2023.
foto: Shutterstock / Fit Ztudio
  • Bik

 

Kako astrolozi ističu, Saturn, koji je Bikovima smešten u desetoj kući tokom 2023. godine, donosi pozitivne aspekte za posao. Zato pripadnici ovog znaka mogu da očekuju unapređenje i poboljšanje finansijskog stanja,, ali je ključno da ne jurite na novcem već da radite svoj posao odgovorno kao do sad i nagrada će vremenom doći.


Najavljuje se i bogat društveni život, a astrolozi Bikovima savetuju da budu nesebični jer će se u suprotnom loše provesti.

 

  • Ribe

 

Astrolozi objašnjavaju da će Jupiter, planeta koja vlada Ribama, biti u prvoj kući ovog znaka do kraja aprila. U pitanju je najvažnija kuća i ona koja se odnosi na samu ličnost pojedinca i način na koji se on predstavlja svetu oko sebe, kao i na zdravlje.

 

Sreća, Ljubav, Par
foto: Ivanko80/Shutterstock

Ovaj položaj znači da u prvoj polovini godine Riibe treba da budu otvorene, probaju nove stvari i da bi u tom slučaju mogle da budu nagrađene ostvarenjem svojih ciljeva.


Nakon toga, Jupiter prelazi u drugu kuću, koja upravlja novcem, što znači da možete da očekujete bolje novčano stanje.

 

 

  • Devica

 

Ukoliko ste do sad pronašli ljubav, u 2023. godini mogli biste podići vezu na viši nivo: početak zajedničkog života, zasnivanje porodice, veridba, venčanje.... zgodan je trenutak za bilo šta od toga!


I ne samo zauzeti, već i slobodne Device imaju priliku da budu zadovoljne na ljubavnom planu.


Ono što astrolozi savetuju jeste ne žurite i da pustite stvari da se dogode spontano, odnosno da ne pritiskate drugu stranu.

 

Lepota, Samopouzdanje, Ogledalo, Sreća, Osmeh, Kosa
foto: Prostock-studio/Shutterstock
  • Jarac

 

Za pripadnike ovog znaka 2023. godina sprema neko pomeranje, kako fizičko tako i simbolično.


Recimo, možete da računate da će se konačno realizovati preseljenje o kom ste maštali, a očekuje se da će Jarčevi unaprediti i svoj finansijski status. Svi aspekti koji se tiču doma su povoljni!

 

 

makonda-tracker