icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ASTRO

Mesečna NUMEROLOGIJA za decembar: Trojke, završite obaveze do kraja godine, Sedmice imaju vremena za JOŠ JEDNU avanturu

Otkrijte šta vas čeka u decembru na osnovu ličnog broja koji ćete lako izračunati.

foto: Dzhulbee/Shutterstock
foto: Dzhulbee/Shutterstock

Kako Sensa piše, nekoga čekaju unapređenje i uspeh, dok će neko imati dosta obaveza. Izračunajte svoj lični broj na osnovu datuma rođenja i saznajte šta vas čeka u decembru. 

 

To ćete uraditi tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj. Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5 U ovom slučaju lični broj je Petica.

Jedinica

 

Završavate godinu sa visokim vibracijama jer poslednji mesec 2022. donosi sve vrste novih početaka koji će vam pomoći da počnete novu godinu kako treba. To je zato što će vaš decembar biti pod uticajem broja jedan. Kada se vaš mesečni broj poklapa sa vašim numerološkim brojem, sve vaše najbolje osobine su naglašene i pojačane kako bi vam pomogle da ostvarite svoje najluđe snove. Naravno, nova godina počinje tek sledećeg meseca, ali zašto bi vas to sprečilo da odmah počnete sa svojim odlukama i planovima? Ovo je idealno vreme da sanjate velike snove i budete hrabri u svim svojim postupcima. Kakav želite da vam život bude u 2023. godini? Da li želite drugačiji posao? Da li želite da se preselite u novi grad ili da se venčate? Šta god da je, počnite s tim sada. Seme koje posadite ovog meseca postaće visoko i snažno.

 

Dvojka

 

Praznici su stigli, vreme porodice, prijatelja i dobrog raspoloženja. Takođe je vreme da se osećate pomalo sentimentalno dok razmišljate o ljubavi koju imate prema ljudima do kojih vam je stalo. A ova praznična sezona će biti dodatno emotivna jer će na vaš decembar uticati broj jedanaest. Jedanaest je glavni broj, koji vam daje moć da osetite i postignete više. Međutim, ova moć takođe može učiniti da se osećate ranjivijim nego zaštićenim. Za jedanaest meseci vaša intuicija i empatija su pojačane, što znači da bi praznične zabave mogle biti posebno zanimljive jer ćete osećati emocije svih u prostoriji. Može biti lako emocionalno pregoreti, pa zapamtite da u narednih nekoliko nedelja vežbate mnogo brige o sebi i ljubavi prema sebi. Nađite vremena da uradite neke prakse koje vas opuštaju i koje će vam omogućiti da se povežete sa svojim unutrašnjimja.

Trojka

 

Godina se završava naletom kreativnosti, a vi ćete imati energiju da završite svoje projekte pre nego što počne 2023. To je zato što će vaš decembar biti pod uticajem broja tri. Kada se vaš lični broj meseca poklopi sa vašim numerološkim brojem, svi vaši talenti i darovi se povećavaju. To znači da ćete dobiti dodatni podsticaj kreativnosti, društvene elegancije i kvaliteta zvezda da osvetlite mračno noćno nebo. Nemojte se plašiti da izađete na scenu. Više ste nego spremni da zablistate. Kako ulazimo u srce praznične sezone, ovo je sjajno vreme da ispunite svoj društveni kalendar obiljem događaja. I ne zaboravite da se obučete u svoju najbolju odeću kako biste se izdvojili iz gomile. S obzirom na to da je nova godina na pomolu, idealno je vreme da započnete nove kreativne poduhvate. Uskočite u svoje ambicije i želje otvorenog srca.

 

Četvorka

 

Sezona praznika ovog meseca dobija novu magiju za vas. Nakon meseci borbe i činjenja stvari na težak način, ovog meseca ćete konačno naći malo olakšanja. Zašto? Zato što će na vaš mesec uticati broj četiri, vaš numerološki broj. Ako ste naporno radili na postizanju svojih ciljeva, dobićete malo dodatnog podsticaja da biste stigli do cilja bez svih muka. I mogli biste da primite svoje praznične želje na neočekivane načine tokom narednih nekoliko nedelja. Nešto dodatnog novca moglo bi vam doći da platite račune. Sve grube ivice vašeg života će početi da se izglađuju, a zadaci od kojih ste se plašili biće lakši nego što ste očekivali. Okružite se ljudima punim podrške i vežbajtezahvalnost.

Nastavak na sledećoj strani...