icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

pogledajte

Godišnja numerologija za 2023. godinu: Dvojke, vaš LJUBAVNI život će biti u prvom planu, dok će Osmice preuzeti moć

Godišnja numerologija za predstojeću godinu donosi brojne izazove i iznenađenja.

foto: Dzhulbee/Shutterstock
foto: Dzhulbee/Shutterstock

Da biste pročitali godišnju numerologiju, neophodno je da saberete sve brojeve iz vašeg kompletnog datuma rođenja, odnosno da dobijete lično broj. Potrebno je da saberete sve cifre iz datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 12. 05. 1982., sabirajte na sledeći način 1+2+5+1+9+8+2= 28. Zatim saberite 2+8=10. Potrebno je da svedete na jednu cifru, pa računate 1+0=1 U ovom slučaju lični broj je Jedinica.

 

Kako Sensa piše, svaki od brojeva očekuju različita dešavanja, a u nastavku saznajte da li će vam se dopasti.

Jedinica

 

Mnogi putevi se otvaraju u 2023. godine, mogu se otvoriti neke nove stranice u knjizi života. Vreme je da počnete u novom pravcu i da sebe stavite na prvo mesto u tom procesu. Postoji prilično sebična energija u ovom broju, ali ovaj put je zapravo dobra stvar, jer će vam omogućiti da zaista postanete ozbiljni u potrazi za onim što želite i što vas čini srećnim. Možda ćete imati trenutke ove godine kada vam se čini kao da stojite na ivici nečeg velikog, ali nemojte dozvoliti da vas ove avanture zastraše. Idete za onim što želite i očekuju vas čak stvari za koje nikada niste znali da želite. Spremni da maksimalno iskoristite svoj novi početak.

 

Dvojka

 

2022. je bila godina u kojoj ste sebe stavili u središte dok ste tražili nove vidike za istraživanje i nova putovanja. Iako ste naučili mnogo o tome da budete puni samopouzdanja i sposobni ste da u 2023. godini napravite korak unazad i povežete se sa drugim ljudima pre nego što krenete u bilo kom određenom pravcu. Tokom ovih dvanaest meseci, imaćete šanse da ojačate veze koje su možda stavljene u zadnji plan dok ste bili toliko zauzeti ostvarivanjem svojih snova prošle godine. Ovo je vreme za odgovornost prema drugima. Uverite se da nosite svoju težinu i da ne ostavljate drugima više nego što mogu da izdrže. Ako se osećate usamljeno, onda biste mogli da se posvetite jačanju trenutnih veza, kao i na izgradnju novih. Dajte prioritet kvalitetu i posvećenosti novim vezama, ne uspostavljajte samo površna poznanstva. Ovo je takođe sjajna godina za pronalaženje ljubavi ili da poboljšate ljubav ako ste još u vezi. Vaše veze su ove godine u centru pažnje.

Trojka

 

Vreme je da otvorite prozor i udahnete svež vazduh. 2022. je bila godina u kojoj ste igrali svoju ulogu u odnosima i bili tu za druge ljude, ali postoji prilično drugačija vibracija koja utiče na vas sada kada uđete u svoju u 2023. Ovo je godina istraživanja i kreativnosti, godina kada možete da upoznajte ljude i istražujte koncepte o kojima niste ni sanjali, a svi oni imaju moć da potpuno promene vašu svakodnevnu stvarnost. Vaš najvažniji zadatak je da shvatite da je vreme da se bavite životom i posvetite stvarima koje su važne za vaš život i razvoj. Ovo može doneti velike promene u smislu vašeg društvenog života, moguće su lepe, nove i zanimljive situacije. Ako pokušate da se sakrijete od ovih promena ili poričete da se one dešavaju, do kraja godine ćete se osećati ostavljeno, kao da ste propustili nešto vredno na šta ste dugo čekali. Otvorite vrata života za promene.

 

Četvorka

 

U 2023. godini očekuje vas energija koja je mnogo više vezana za zasukanje rukava i povratak osnovama. Sada kada ste se povezali sa sličnim umovima i svežim licima, vaša je dužnost da odgovarate za sebe. Gde ste odustali od preuzimanja odgovornosti za sebe? Da li ste dozvolili da nekoliko stvari propadne? Vreme za takvo ponašanje je prošlo, i tokom ovog dvanaestomesečnog perioda, morate iskoračiti i biti voljni da uložite u posao. Bez ovog napora, teško ćete dobiti ono što smatrate da s pravom zaslužujete – uspeh će doći tek kada preduzmete korake da zaista zaradite. To ne znači da će cela ova godina biti samo rdna, ali da ako želite da stignete do cilja i nagrada koje vas tamo čekaju, morate da prihvatite činjenicu da to niko ne može da postigne umesto vas. Ovo je vaše putovanje, ničije drugo.

Nastavak na sledećoj strani...