icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ŠKORPIJA - veliki GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Žene - ne žurite, još nije vreme za brak, evo šta očekuje muškarce

Drage škorpije pogledajte šta vas u narednoj godini očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja 

foto: Shutterstock / Allexxandar
foto: Shutterstock / Allexxandar

Škorpije su znak koji ima veoma izražen temperament i koji neće ništa ostaviti da se rešava samo od sebe. Oni su preduzimljivi, vole moć

 

Evo šta pripradnici ovog znaka mogu da očekuju u godiini koja je pred njima.

 

 

HOROSKOP ZA ŽENE ŠKORPIJE ZA 2023. GODINU

 

Žena Škorpija je spektakularna i strastvena, misteriozna i nepristupačna. U 2023. godini život Škorpije biće obojen novim svetlim bojama. Moguća su zanimljiva poznanstva i u poslovnom, i na privatnom planu. Važno je i da budete svesni da je lojalnost presudna u svim ovim odnosima, piše Sensa

 

Na polju ljubavi žene Škorpije ne treba da žure. Za preseljenje i brak je možda bolje sačekati da se detaljnije upoznate. Slušajte šta vam poručuje intuicija i napravite pauzu tamo gde osećate da je to važno.Moguće je da ćete se više posvetiti hobijama u narednoj godini - muzika, crtanje, rućni rad. Biće uspona i padova u karijeri, ali nemojte se opuštati, uvek pokušavajte da napredujete. Na polju finansija neće biti drastičnog poboljšanja, ali će vladati stabilnost.

 

Jesen, Sreća, Devojka, Žena, Moda, jesenja sezona
foto: Alones/Shutterstock

 

HOROSKOP ZA MUŠKARCE ŠKORPIJE ZA 2023.

 

U 2023. godini, muškarci Škorpije će morati da se trude, ali rezultat će biti vredan toga. Početak godine će muškarcima Škorpijama doneti aktivnu poziciju, koja će se manifestovati u novim poznanstvima, događajima i mogućnostima za karijeru. Tek sredinom leta Škorpije očekuju privremeni predah.

 

 

U 2023. ne samo da je promena posla sasvim realna, već i preseljenje u drugi grad. Muškarci Škorpije u dostizanju visina ometa njihova emocionalnost. Astrolozi preporučuju kkontrolu osećanja, tada je uspeh apsolutno zagarantovan. Nemojte brzati sa donošenjem brzopletih odluka. U prvoj polovini godine ne treba očekivati ozbiljnu vezu, ali leto na polju ljubavi sve može promeniti.

 

Muškarac
foto: Profimedia

LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJU ZA 2023.

 

Očekuje se da će se odnosi poboljšati u 2023. godini kojs je sjajna za pronalaženje srodne duše. U ljuabvi možete postići ono što želite, zato se na plašite da napravite prvi korak. Usamljene Škorpije će pronaći svoju ljubav. Oni će moći da pređu na drugačiji nivo u odnosima sa suprotnim polom.Na polju porodice očekuej vas mirna luka, bez svađa i neprijatnih emocija.

 

 

U partnerskim odnosima vlada podrška koja daje vetar u leđa. U drugoj polovini godine Škorpije će morati da biraju između posla i ličnog života. Ovde je ravnoteža jedino rešenje. Usamljene Škoprije mogu imati fina poznanstva, a seksualni život će posebno biti poboljšan u drugoj polovini godine.

 

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE ZA 2023

 

Jaki ste i imate snažnu energiju. Trebalo bi da vodite računa o svom zdravlju. Fizički potencijal će porasti u drugoj polovini godine. Ovo vreme je pogodno za aktivne sportove. Nemojte sebe previše da opterećujete i negujte pozitivan duh. Napravite pauzu kada vam telo to traži. Po raspoloženje će biti posebno dobro vreme koje provedete sa porodicom.

 

sreća, uspeh
foto: Profimedia

 

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA ŠKORPIJU ZA 2023.

 

Škorpiju očekuju problemi u finansijskom sektoru. Ovo je najpovoljniji period za rast karijere i rast prihoda. U 2023. morate se fokusirati na lična dostignuća. Sada će vaš individualni rad direktno uticati na povećanje vaših prihoda. Budite spremni za maksimalno opterećenje na poslu u prvoj polovini godine. To će zahtevati velike unutrašnje rezerve. Delegirajte deo posla, odbijte neprofitabilne projekte.

 

 

PREPORUKE ZA ŠKORPIJA ZA 2023.

 

Planete su Škorpijama pripremile mnogo novih poznanstava, prilika i događaja. Godina će biti neobično aktivna i u prvim mesecima Škorpijama će biti čak i malo teško da se prilagode novom ritmu života. neke Škoprije će se preseliti u drugi grad, mogu promeniti položaj u društvu, kao i posao, profesiju uopšte. Iako se sve dinamično dešava, imaćete podršku voljenih što je posebno važno. Konsultujte se sa dragim i bliskim ljudima kada postoji problem koji ne možete da rešite. Sve je rešivo, a ne stidite se da tražite pomoć kada vam je potrebna.