ASTRO

BIK – veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Druga polovina godina ključna za FINANSIJE, kraj oktobra donosi ROMANSU

0

Pred vama je veoma važna godina.

foto: Shutterstock/Allexxandar
foto: Shutterstock/Allexxandar

Bikovi, kakva vas godina očekuje, saznajte u nastavku.

 

  • Godina u kojoj treba da se fokusirate i budete odlučni

 

Završava se još jedna godina u kojoj ste pokušavali da sve uradite sami, još jedna godina u kojoj ste bili tipičan predstavnik znaka: pomalo zabavni, mnogo romantični i ekstremno tvrdoglavi. Zapravo, radili ste upravo ono što ste mislili da je u tom trenutku najbolje i to je pretpostavljamo dovoljno. Ipak, u novoj godini bi trebalo da istražite nove mogućnosti i da se povežete sa ljudima na tom putu. Iskoristite moć slobodne volje i preusmerite kočije vašeg života u pravac koji želite.

 

Prema godišnjem horoskopu, trio Saturn, severni mesečev čvor Rahu i Jupiter će igrati značajnu ulogu u vašem životu. Ovaj trio će biti otežavajuća okolnost za vas u prvom kvartalu godine, ali ipak će vas blagosloviti obiljem uspeha u svim glavnim aspektima života.

 

Godišnje predviđanje za 2023. dodaje da Sunce u prvim mesecima godine može doneti nekoliko problema u karijeri. Ipak, pripadnici znaka koji su već dugo u nekom biznisu biće svedoci ekspanzije poslovanja.

 

U prvom kvartalu godine Biku se predlaže da praktikuje mir i izbegava agresivan stav. Zbližavanje sa članovima porodice biće jedan od vaših prioriteta ove godine. Osim toga, očekuje se da će vam jačanje vaše vladajuće planete, Venere, ove godine doneti brojne benefite u ljubavi i karijeri.

Kada je u pitanju ljubav, Bikovi nisu poznati kao predatori, a to će se zadržati i u toku naredne godine.

 

Ovo će eventualno odložiti izglede za pronalaženje ljubavi, zbog čega ćete se nekada osećati usamljeno i tužno. Da biste prevazišli tugu, možete da razmislite o "dejtovima". Ipak, zaštitite se od preranog vezivanja za bilo koga i svakoga.

 

Ove godine ćete upoznati mnogo novih ljudi i možda ćete planirati putovanje sa njima. A kad već spominjemo putovanja, Rahu vam može doneti iznenadne šanse za poslovna putovanja u drugoj polovini godine. kada je ljubav u pitanju, a osećaj će se zadržati i ove godine. Ovo će na kraju odložiti izglede za pronalaženje ljubavi, zbog čega se ponekad osećate usamljeno i tužno, kaže horoskop Bika za 2023. Da biste prevazišli tugu, možete razmisliti o zabavljanju. Međutim, zaštitite se od preranog vezivanja za bilo koga i svakoga. 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker