23. NOVEMBRA U 23.57

Naredni MLAD MESEC imaće UTICAJ na sve znakove! Nekome novčani dobitak, a nekome je burno u ljubavi (od 23. novembra)

0

Mlad Mesec nastupiće tačno jedan dan nakon početka vladavine Strelca tačnije 23. novembra u 23.57. Evo kome će doneti najviše sreće...

Mlad mesec
foto: Shutterstock/Tom Wang

Strelac

 

Mlad mesec dolazi baš u trenutku kada počinje vaša vladavina, pa pre svega: srećan rođendan! Vaša energija verovatno već kruži i sve vrste prilika kucaju na vaša vrata. Ovo je za vas jedan od najmoćnijih momenata manifestacije u godini, tako da budite optimistični i vizuelizujte.


Jarac

 

Poslovni život je važan, pogotovo za vaš horoskopski znak, ali ova zabavno-ljubavna lunarna faza služi da vas podseti da zaslužujete da uživate i u mirnom periodu. Duhovnih buđenja je sada mnogo, ali ćete moći da uživate u njima i da ih razvijate ukoliko sebi date prostor koj ije potreban za istraživanje. Raščistite vaš raspored za malo samoće u noći mladog meseca kako biste mogli da napunite baterije i zagrlite sovju spiritualnu stranu.

 

Vodolija

 

Sezona pomračenja bila je posebno oštra za vas, ali ova povoljna lunacija će vas naterati da se ponovo osećate slobodnim duhom i energijom. Uzbudljiv povetarac promena duva u vašem društvenom životu tako da je sjajno vreme da izađete i povežete sa drugima. Nova prijateljstva cvetaju i saradnje dolaze u fokus, pa prigrlite timski rad i ostanite otvoreni za nova poznanstva.
 

Riba

 

Mlad mesec Ribama donosi obilje. Poslovnih prilika će biti mnogo, a vaši talenti samo čekaju da budu viđeni .Pokažite se svetu. Reflektori vas čekaju da zauzmete centar bine.

makonda-tracker