obazrivo, pažljivo

NOVČANI horoskop za 2023. godinu: 4 znaka će se OBOGATITI, a evo ko može da PROPADNE ako donese pogrešne odluke

0

Kada je novac u pitanju sve nas interesuje isto - da li će nam zvezde doneti boljitak u 2023? Proverite... 

Sreća, 2023.
foto: Shutterstock / Fit Ztudio

Strelac

 

Materijalno stanje Strelca 2023. godine pokazaće nepromenljivost, što već nije loše. Uz konstantan i stabilan prihod, možete istraživati nove oblasti svoje karijere ili tražiti posao koji obećava. Ne plašite se velikih promena u životu, jer će svaka od njih povoljno uticati na finansijsku situaciju.

 

Jarac

 

Naredna godina će obradovati Jarčeve predvidljivošću. Iskoristite svoju stabilnu poziciju da formirate finansijski jastuk ili investirajte u zanimljive projekte. U jesen ćete shvatiti da se krećete u pravom smeru. Uprkos uspešnom finansijskom stanju, ne pozajmljujte novac drugima, jer se 2023. povećava rizik da ne čekate povraćaj potrebnog iznosa.

 

 

Vodolija

 

Kao rezultat promene posla i traženja dodatnih mogućnosti, prihod Vodolija u 2023. godini će se dramatično povećati. Pred vama će se pojaviti nove perspektive. Sada će Vodolije konačno moći da priušte da obave cenjene kupovine ili krenu na zanimljivo putovanje. Odustanite od sumnje, jer zvezde obećavaju stabilan profit. Međutim, pokušajte da trošite novac mudro.

 

Ribe

 

Finansijska sreća naći će Ribe u leto 2023. U ovom periodu treba da napravite većinu transakcija i manipulacija novcem. Ipak, Ribe definitivno ne bi trebalo da puste sav novac u vetar i rano slave pobedu. Do kraja godine očekuju vas neočekivani opipljivi troškovi koji nisu bili uračunati u budžet. Zato se vredi uzdržati od rasipništva i racionalno raspodeliti finansije.

 

 

makonda-tracker