obazrivo, pažljivo

NOVČANI horoskop za 2023. godinu: 4 znaka će se OBOGATITI, a evo ko može da PROPADNE ako donese pogrešne odluke

0

Kada je novac u pitanju sve nas interesuje isto - da li će nam zvezde doneti boljitak u 2023? Proverite... 

Novac, Dobitak
foto: Shuttestock / Krakenimages.com

Lav

 

Lavovi će se primetno obogatiti 2023. godine. Donećete niz važnih odluka koje će na najkorisniji način uticati na zajednički cilj. Sreća će Lavove pratiti čitavu godinu, pa treba da iskoristite šansu. Obratite pažnju na projekte za koje ste ranije smatrali da su rizični i odlučite da investirate u njih. Zvezde obećavaju veliki džekpot i moćan novčani tok.

 

Devica

 

U 2023. Devicama se ne preporučuje da donose važne odluke vezane za finansije. Nemojte da investirate, da kupujte srećke i da uzimate kredite. Moraćete racionalno da upravljate svojim budžetom i da ne trošite bezumno. Do jeseni 2023. situacija će se popraviti, ali do tada Device treba pažljivo da prate sadržaj sopstvenog novčanika.

 

 

Vaga

 

Novčana sreća čeka Vagu u prvoj polovini 2023. godine. U ovom periodu treba obratiti pažnju na velike projekte i ne plašiti se opravdanih rizika. Najbolje rešenje za Vagu biće ulaganje u nekretnine, koje će doneti najmoćniji finansijski prinos. Do kraja 2023. moći ćete da ostvarite prvi ozbiljniji profit i pripremite odskočnu dasku za nove transakcije (i šta da radimo u vezi sa tim ).

 

Škorpija

 

U 2023. Škorpionima će se smešiti finansijska sreća. Sredinom ove godine dogodiće se radostan događaj. Pripremite se za slučajni i neočekivani novac koji će značajno napuniti vaš novčanik. Stari projekti, kao i uticajni sponzori biće u fokusu. Drugi uspešan period za Škorpione biće kraj godine. Zvezde vam obećavaju solidne novčane bonuse, vredne poklone kolega i velikodušne znake rođaka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker