s njima pažljivo

Bolje bi bilo da ih izbegavaju: 3 znaka koja će najverovatnije slomiti srce LAVU

0

Iako na početku sve deluje idilično i naizgled kao da su rođeni jedni za druge, vremenom se obično pokaže da je velika greška što su uopšte stupili u vezu

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ljubav je važna u svačijem životu, ali u životima Lavova ona je vrlo važna i moćna pokretačka sila.

Lavovi bujaju kada su zaljubljeni — kaže astrološkinja Hejli Komet. — Oni ništa ne rade polovično, ulažu celo svoje biće u sve što rade ili uopšte ne ulaze u priču. Oni prate svoja srca u potpunosti i napuštaju razum na tom putu, pa mogu i da požure i na samom početku veze kažu "Volim te".


Budući da su po svojoj prirodi teatralni, Lavovi se ne stide da pokažu svoja osećanja, pa i ona negativna: ako njihov partner uradi nešto što ponosne Lavove ponižava ili čini da se ne osećaju dominantno i moćno u javnosti, to im neće oprostiti. Biće šokirani, besni, slomljenog srca.


Astrolozi obično preporučuju pripadnicima ovog znaka Zodijaka da se klone tri horoskopska znaka jer im uglavnom oni prave najviše emocionalnih problema.

 

 

  • Blizanci

 

ljubomora, devojka, zaljubljeni, ljubavna veza
foto: Shutterstock

Veza Blizanaca i Lavova na početku je beskrajno zabavna! Oni vole da izlaze, upoznaju nove ljude, da saznaju nešto novo... Međutim, u nekom momentu radoznalost Blizanaca i interesovanje za uzbudljivog Lava počinje da bledi i neretko se desi da im pogled odluta na druge. Čak i kada Blizanac bezazleno flertuje s nekim, osećanja i ponos Lava biće povređeni, pre svega jer više nisu toliko obožavani kao ranije.

 

  • Devica

 

Manipulacija, Manipulator, Svađa, Raskid
foto: Shutterstock

Iako su rođeni tik jedno posle drugog, Lav i Devica nemaju mnogo toga zajedničkog. Device su rezervisanije i prate pravila, dok Lavovi rade šta hoće, vrlo razmetljivo. Obično na početku nisu toliko zainteresovani jedno za drugo, ali kada se zaista upoznaju dopada im se balans koji zajedno uspostavljaju. Međutim, Devica, kao zemljani znak, razumno i hladne glave gleda na ljubav, dok je Lav strastveniji, zbog čega Lavovi mogu da se osete kao da im fali romantike i pažnje. Tako će Devici neretko znak pažnje biti to što će umesto Lava da ode u prodavnicu, a Lav će želeti ljubljenje na mesečini uz vatromet i ruže. Pored toga, Device umeju da budu kritične, što dostojanstvo Lavova ne trpi.

 

  • Vodolija

 

par, raskid, svađa, razvod, slomljeno srce
foto: Shutterstock

Lavovi i Vodolije su, takođe, suprotni jedni drugima, pa između njih postoji prirodna privlačnost. Kada se sretnu, ne srljaju u vezu, postepeno se upoznaju i kada izgrade odnos, veoma su lojalni jedno drugom. Međutim, Lavovi su vatreni, a Vodolije mogu da izgledaju hladno i rezervisano. Pošto Lavove pokreću strast i pažnja, oni bi mogli da se osećaju zanemareno i nevoljeno u vezi s Vodolijom. Posebno je to slučaj kada je Vodolija spremna za spase svet, pa Lav ima osećaj da je drugoj strani sve važnije od njihove ljubavi.

 

 

makonda-tracker