jeste li među njima?

Na poslu će procvetati, u ljubavi se smeškati svake sekunde: 3 znaka Zodijaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE ove zime

0

Meseci pred nama nose mnogo aastroloških događaja, koji će najviše ići naruku pripadnicima ovih horoskopskih znakova

foto: Nataly Dauer/Shutterstock
foto: Nataly Dauer/Shutterstock

Naredna zima donosi različite aspekte, manje i više povoljne, ali pripadnici ovih znakova Zodijaka ne treba previše da brinu.

 

Prema predviđanjima astrologa, oni će u svim životnim poljima doživeti uspeh i imati sreću kao vernog saputnika, pa će im od ruke ići i ljubav, i posao, i zdravlje...

 

  • Jarac

 

razgovor za posao, Posao, Konkurs
foto: Africa Studio/Shutterstock

Nakon nekoliko meseci koji imali i uspone i padove, predstojeća zima donosi samo najbolje ljudima rođenim krajem decembra i početkom januara.
Za njih će period oko Nove godine biti pravi novi početak, a isplatiće im se svako ulaganje u budućnost i rizikovanje.


Odnosi sa drugima biće izvrsni, učvrstiće svoje veze s partnerom, porodicom i prijateljima, a pogodan je trenutak za formiranje novih.

 

  • Devica

 

Zaljubljenost, zaljubljen par, Flert, Flertovanje, Par, Sreća, Osmeh, Ljubav
foto: Goksi/Shutterstock

Pripadnici ovog znaka konačno mogu da se uzdaju u kosmos – stižu nagrade za mukotrpan rad. Postepeno dolaze talasi sreće i energije, a svoj vrhunac oni dostižu tokom zime!


Najbolje će im ići na poslovnom planu, gde ih čekaju krupni i pozitivni preokreti, a čak i s problemima Device će se suočiti optimistično i sa uspehom.


Što se tiče ljubavi, zauzetim Devicama astrolozi predviđaju mnogo strasti i toplih trenutaka, kao i reševanje starih nesuglasica, dok bi slobodni pripadnici ovog znaka mogli da konačno ostave iza sebe staru ljubav i prebole je.

 

  • Bik

 

Žena, Devojka, Zima, Januar, Sneg, Horoskop, Zimski horoskop, Šešir
foto: Alliance Images/Shutterstock

Ako spadate u one Bikove koji ne srljaju napred i plaše se rizika, tokom naredne zime slobodno se usudite da okušate sreću jer će vam ona biti naklonjena!


Poslovno polje je vrlo povoljno za pripadnike ovog znaka Zodijaka, naročito u pogledu komunikacije s nadređenima i kolegama, a ta crta će poslužiti na ljubavnom planu.


Zauzeti Bikovi mogu da očekuju veliku podršku i razumevanje partnera, dok slobodni imaju priliku za sudbinski susret.

 

 

makonda-tracker