slede značajne promene

PRED NAMA JE NAJMOĆNIJI ASTROLOŠKI PERIOD: Retrogradni Pluton doneće OGROMNU SREĆU ovim znakovima!

0


Ovaj period će ostaviti veliki trag. Značajne promene slede svima, a najveću sreću doživeće ova četiri znaka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 

Pluton je od 25. aprila retrogradan i ostaće takav do 24. oktobra 2020. godine, piše Luftika.rs


Pluton je planeta koja najsporije menja svoj položaj. U jednom znaku se u proseku zadržava oko 20 godina, pa je astrolozi nazivaju i "generacijska planeta". Njen uticaj je moćan, a kada Pluton postane retrogradan, to znači da su pred nama značajne promene. Ovo je prilika da se suočimo da strahovima i stvarima koje smo dugo odlagali.


4 znaka zodijaka će naročito osetiti ovu promenu. Za njih je započeo najuspešniji period ove godine i trajaće do 24. oktobra.

 

Bik

 

Pluton stvara pozitivan aspekt za sve Bikove, što ukazuje da se energije dopunju i lako kreću. Osećaćete da se sve slaže na svoje mesto, čak i ako se neki vaši planovi budu promenili.

 

Kada je reč o tranzitu Plutona promene dolaze polako, ali će za Bikove doći na lak način. Možete osetiti promene u načinu razmišljanja, čak i u edukaciji ili planovima za putovanje – ali ne na loš način.

 

Imaćete nova interesovanja, životne puteve i gledaćete na svet drugim očima.


Devica

 

Device će početi da uživaju u novim stvarima, drugačije će provoditi svoje slobodno vreme. Pluton će doneti više zabave nego bolih i teških situacija, zahvaljujući Plutonu koji će formirati trigon sa Suncem.

 

Pluton će biti retrogradan u vašoj kući dece, prijatelja i ljubavi, tako da ćete moći da osetite promene u ovoj oblasti.

 

Ukoliko budete želeli da prekinete neke romantične ili prijateljske odnose, mogli biste i dalje da održite dobre odnose.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker