OBAVEZNO PRIBELEŽITE SVOJ

Spisak NAJSREĆNIJIH DATUMA za sve znake Zodijaka: Potrudite se da ih ne zaboravite, mogu da vam PROMENE ŽIVOT

0

Svaki mesec donosi novi početak, a sa njim i nove mogućnosti. I dok je naporan rad neophodan da biste ostvarili svoje snove sve je mnogo lakše ako je sreća na vašoj strani.

foto: stockfour/Shutterstock
foto: stockfour/Shutterstock

Postoji nekoliko ključnih astroloških događaja koji se dešavaju ove godine, a koji imaju potencijal da vam promene život na bolje. Ako vas zanima šta vam svemir sprema u 2022. godini, imate sreće.

 

Čitajte dalje da biste otkrili koji je vaš najsrećniji dan u godini, prema vašem horoskopskom znaku.

 


Ovan - 18. avgust

 

Iako vam uspeh i dostignuća nisu strani, ova godina vas je usporila više nego što biste želeli. Ali ne dozvoljavate da vas to obeshrabri i spreči da zaboravite na svoje ciljeve. I srećom, vaša upornost će biti nagrađena vašeg najsrećnijeg dana u godini, 18. avgusta.

 

Ovaj tranzit će Ovnu doneti neočekivanu sreću i obilje kada Jupiter i Venera formiraju harmoničnu vezu na nebu. Ovaj dan će doneti inspiraciju za kreativne projekte i učiniće da ono o čemu ste maštali postane stvarnost.

 

Bik: 25. oktobar

 

Ove godine Bikovi prolaze kroz veliku ličnu transformaciju. Sezona pomračenja će osvetliti vaše lične finansije i odnose. Bićete primorani da preispitate svoje odnose, lične vrednosti, granice i finansije. Ove lekcije će kulminirati u glavni trenutak transformacije će biti 25. oktobar.

 

Delimično pomračenje Sunca u Škorpiji koje se dešava na ovaj dan označiće unutrašnji pomak na vašem putu isceljenja. Energija ovog dana učiniće da se osećate spremnim da sa samopouzdanjem zakoračite u sledeću fazu života.

 

Malina, Maline, Voće, Devojka, Voćnjak, Zdravlje, Priroda, Lepota, Proleće, Sreća
foto: ArtdayAnna/Shutterstock

 

Blizanci: 30. maj

 

Život vam teče brzo, a vi ste već premašili očekivanja. Bez obzira šta vam je do sada bilo na putu, spremni ste za novi početak. Tokom protekle godine naučili ste kako da jasnije iskažete svoje mišljenje i da se borite za ono što želite.

 

Kao takvi, spremni ste da ostavite nova prijateljstva. Pravo vreme za to je kada mlad Mesec uđe u vaš znak 30. maja. Ovaj tranzit će vam omogućiti da jasno vizualizujete svoje snove.


Rak: 17. jul

 

Vaša karijera ove godine ide uzlaznom putanjom. Ovu promenu ste dočekali sa uzbuđenjem. Do sada ste proveli godinu u žongliranju novim obavezama sa starim rutinama, pokušavajući da nađete ravnotežu.

 

Ako se u životu osećate kao da jednostavno ne možete da se odmorite, 17. jul će biti dan za uživanje. Ovog dana će i Sunce i Merkur zauzeti vaš znak i to će biti vreme u koje zaista treba da verujete svoju intuiciju. Ovo je idealno vreme za donošenje odluka o velikom projektu ili životnoj promeni o kojoj ste razmišljali.

makonda-tracker