ONI SU 100% POSVEĆENI POSLU

KARIJERA im je važnija od LJUBAVI: 4 horoskopska znaka koja GAZE SVE kako bi ostvarili zacrtane AMBICIJE I CILJEVE

0

Neki znakovi Zodijaka toliko žele da postignu uspeh da im na put ne može stati niko i ništa.
 

foto: PH888/Shutterstock
foto: PH888/Shutterstock

Pripradnici ova 4 horoskopska znaka su spremna da pogaze ljubav, izgube prijatelje, zanemare svoju porodicu i zdravlje, sve, samo kako bi uspeli da se izgrade u poslu kojim se bave.

 

Za njih je čak i ljubav sporedna stvar, zato ako imate partnera u nekom od ovih znakova budite spremni na to da se može desiti da mu vi budete manje važni od napretka u karijeri.

 

 

Kada treba da biraju između veze i karijere, prema astrologiji, ovi znaci će izabrati posao.

 

Lav

 

Ljudi rođeni u znaku Lava poznati su kao vođe. Oni se ne libe da se uhvate u koštac s teškim radom, ali očekuju da će se rezultati videti u vidu nagrade, povećanja plate ili prelaska na bolju poziciju. Lavovi su dominantne ličnosti kada je polje karijere u pitanju, i ne mogu da tolerišu bilo koju vrstu pritiska na poslu.

 

Oni će uvek raditi dvostruko više kako bi došli do pozicije moći gde niko ne može da im naređuje. U stanju su da žrtvuju svoje odnose zbog pozicije i napretka u poslu.

 

Posao
Posaofoto: Mumemories/Shutterstock

 

Ovan

 

Kada je reč o ambiciji i motivaciji Ovan se neće mnogo dvoumiti. Poznati su po burnom životu i samo priznanje ih može podstaći na rad, zbog čega je njihova glad za krarijerom uvek ogromna. Trude se da ostvare svoje ideje, planove i vizije. Uvek će između karijere i ljubavi izabrati prvo.

 

Devica

 

Device su previše zaljubljene u pojam radnog savršenstva i fascinira ih pojam uspeha. Jedina stvar koja je bitna u njihovom životu je da se njihovo ime povezuje sa najboljim. One ne mogu da podnesu bilo kakav neozbiljan stav kada je u pitanju posao i mogu da se usresrede na radni život bez ikakvih negativnih vibracija. Njima je lako da odustanu od dugogodišnje ljubavne veze zbog posla.

 

Karijera ispred ljubavi
Karijera ispred ljubavifoto: Profimedia

 

Strelac

 

Nije tajna da Strelčevi vole slobodu, kao i da su entuzijastični i slobodoumni. Puni su motivacije pa ih ne možete vezati u ljubavi. Predstavnici ovog znaka uvek traže način da poboljšaju svoj rad, predani su i žele da budu najbolji. Oni se nikad ne ograničavaju na ljubav, već na slobodu i napredak.

 

 

makonda-tracker