astro

Horoskop za vikend od 5. do 8. avgusta: Rak će imati dane iz snova, dok će Jarac biti na udaru NEGATIVNIH emocija

0

Vikend donosi dosta toga uzbudljivog određenim horoskopskim znacima...

foto: Maria Markevich/Shutterstock
foto: Maria Markevich/Shutterstock

Ovan 

 

Bićete skloni izlivima besa, potrudite se da se klonite situacija koje vas mogu iznervirati i pokvariti raspoloženje. Subota i nedelja će biti jako zabavne i uzbudljive, stoga iskoristite taj period da se odlično provedete. Raspored planeta utiče dobro na vaše samopouzdanje koje će se najviše pokazati u nedelju.

 

Bik

 

Mogući su sukobi sa najbližima i nesuglasice u porodici. Vi ste kreativni i puni inspiracije koja će najviše doći do izražaja u subotu i nedelju, a vaši snovi su na dobrom putu ka ostvarenju.

 

Blizanci

 

Brinite o sebi i svom zdravlju koje ste pomalo zapostavili. Naletećete na romantičnu vezu i priliv pozitivne energije, a vaši prijatelji će biti u savršenom odnosu sa vama.

 

Rak

 

Sledi vam vikend pun izazova koji ćete iskoristiti pametno kada su poslovni projekti u pitanju. Poradite na narušenom samopouzdanju i samopoštovanju, predstojeći vikend je idealno vreme za to.

Nastavak na sledećoj strani...

Lav

 

Petak donosi konflikte u okviru porodice koje ćete probati da rešite na miran i najbolji mogući način. Romantika će preovladati ovog vikenda stoga iskoristite maksimalno vreme za uživanje.

 

Devica

 

Komunikacija vam neće biti jača strana, pa vodite računa kad razgovarate sa drugima kako ih ne biste nesvesno uvredili. U porodici vlada harmonija, a ljubav i oduševljenje prijateljima će vas činiti srećnim tokom ovog vikenda.

 

Vaga

 

Očekujte finansijski priliv i bolju situaciju na poslu tokom vikenda, a komunikacija sa voljenom osobom će dostići znatno viši nivo tokom predstojećeg vikenda.

 

Škorpija

 

Vaš buran temperament sve češće dolazi do izražaja i teško ga kontrolišete. Moguće je da ćete dobiti neku nagradu, a vaša kreativnost i samopouzdanje će dostići vrhunac.

Nastavak na sledećoj strani...

Strelac

 

Očekuju vas brojni izazovi, ali ne treba da očajavate. Vaš društveni život će procvetati, a situacija u porodici će se znatno poboljšati.

 

Jarac

 

Bićete preplavljeni negativnim emocijama i trebaće vam psihički odmor. Nedelja će biti posebno lepa jer su moguća brojna prijatna iznenađenja.

 

Vodolija

 

Previše ste napeti i nervozni, ali krajem vikenda se očekuje poboljšanje situacije. Bićete zadovoljni, a moguće je i poboljšanje finansijske situacije. Vaša prijateljstva su svakim danom sve čvršća.

 

Ribe

 

Petak je posebno iscrpljujuć za vas, ali ostatak vikenda će biti jako prijatan. Bićete neverovatno privlačni i zadovoljni, a samim tim i srećni, što će se odraziti i na vašu kreativnost.

 

 

makonda-tracker