zvezde kažu

Nedeljni NOVČANI horoskop do 8. avgusta: Device, zvezde su na vašoj strani

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Roman Samborskyi//Shutterstock
foto: Roman Samborskyi//Shutterstock

Ovan

Pozitivan uticaj Merkura obezbediće priliv energije, nove poslovne aktivnosti i dodatnu motivaciju, pa astrolozi savetuju da to dobro iskoristite za postizanje svojih ciljeva. Početak nedelje nije dobar za započinjanje novih stvari niti za velike kupovine. Budite oprezni, zvezde nisu na vašoj strani kada je u pitanju rizik.

 

Bik

Da biste povećali prihod, pokušajte da investirate u hartije od vrednosti ili akcije. Astrolozi vam savetuju da se sve hitne poslove uradite odmah na početku nedelje, jer će njen kraj biti pun događaja pa vam ne ostane vremena niti energije za sve važne stvari. Nemojte ulaziti u dugove, odlagati planove nti trošiti van budžeta.

 

 

Blizanci

Najopasniji dan za finansijski sektor je upravo 1. avgust, pošto će u ovo vreme Mars biti u konjunkciji sa Uranom. Početkom nedelje, zbog retrogradnog Jupitera, moguće su i svađe sa kolegama. Krajem nedelje možete da očekujete značajne pomake na profesionalnom planu i nove poslovne ponude. Ovo je vreme kada vi nastupate!

 

Rak

Tokom ove nedelje radite na premeni svojih planova umesto da se brinete za konkurenciju. To će vam pomoći da izbegnete finansijske nevolje. Nedelja će biti izazovna- nemojte se zaduživativeć dobro isplanirajte trošenje novca jer se skoriji priliv ne očekuje. Ako treba da donesete odluku, zanemarite inuticiju, neće vas dobro služiti!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker