OBRATITE PAŽNJU NA ZVEZDE

Noćas stiže POMRAČENJE MESECA u znaku Škorpije: Najviše će se odraziti na OVA 4 ZNAKA Zodijaka, a evo i kako

0

Pun mesec utiče na život svih ljudi, ali pojava koja nas očekuje u noći između 15. i 16. maja imaće još snažniji uticaj na sve pripradnike Zodijaka. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ipak najviše će ga osetiti Bik, Lav, Škorpija i Vodolija.

 

Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka pomračenje Meseca koje se dešava od 15. do 16. maja osetiće više od drugih.

 

 

Bik

 

Pomračenje Meseca koje uskoro nastupa aktiviraće vašu sedmu kuću partnerstva, koja se uglavnom bavi vašim vezama jedan na jedan. Bikovi će biti zaokupljeni razmišljanjem o drugima, o partneru, prijateljima ili poslovnim partnerima. Ovo je trenutak kada treba da razmislite o svemu.

 

Vreme je da konačno zauzmete stav. Sa mesecom koji pravi harmoničan trigon kako bi pobegao Mars u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja, mogli biste da budete osnaženi - verovatno zahvaljujući podršci vaših prijatelja.

 

Novac, Finansije, Posao, Horoskop, Karijera, Poslovna žena, Kancelarija
foto: PH888/Shutterstock

 

Lav

 

Pomračenje Meseca od 14. do 15. maja pada u vašu četvrtu kuću kućnog života. Ovo je pravi trenutak da se osvestite, jer ste često optimistični i kada ste suočeni sa mrakom ili toksičnošću voljenih osoba. Pažljivo razmislite, ne dozvolite da vas drugi ponovo zanemare i povrede.

 

Ovaj mesec će vas podstaći da izrazite svoja najdublja osećanja. Maksimalno ćete iskoristiti trenutak i šrihvatite ranjivost i intimnost.

 

Zaljubljenost, zaljubljen par, Flert, Flertovanje, Par, Sreća, Osmeh, Ljubav
foto: Goksi/Shutterstock

 

Škorpija

 

Ovo pomračenje Meseca osvetljava vašu prvu kuću - sebe. Suočićete se sa osećanjem prezasićenost, emocionalnim, mentalnim i fizičkim umorom. Razmislite o tome kako se predstavljate i ostvarujete svoje dugoročne ambicije.

 

Ova noč bi mogla da bude prelomni trenutak u kome ćete dobiti jasnu predstavu o tome šta treba da uradite kako biste osetili napredak. Mesec će formirati slatki trigon za osvajanje Marsa - planete akcije i jednog od vaših suvladara - u vašoj petoj kući samoizražavanja, možete kanalisati čak i najnepovoljnije emocije u kreativnost i produktivnost.

 

Društvo, Prijatelji, Prijateljice, provod, festival, žurka, izlazak, pivo, Carpe diem, mladost
foto: Shutterstock

 

Vodolija

 

Pomračenje Meseca će se odraziti na vašu kuću karijere, nalazite se na prekretnici na svom profesionalnom putu. Može biti da se konačno opraštate od posla koji ne zaslužuje vašu energiju ili da prelazite na poziciju višeg nivoa na poslu. Sad je prilika da dobijete priznanja u javnosti zbog svog dosadašnjeg truda.

 

Sa Marsom koji se povezuje sa Mesecom iz vaše druge kuće prihoda, svaki veliki potez koji sada učinite može dovesti do uzbudljivih novih prilika za zaradu.

 

 

makonda-tracker