lepe vesti

I ako drugi budu patili — ONI CVETAJU! 4 znaka na koje će POZITIVNO uticati POMRAČENJE SUNCA i mlad Mesec u Biku

0

Pripadnicima ostalih znakova biće "i ovako i onako", ali ovi znakovi doživeće sjajan period

foto: facundo de lellis/Shutterstock
foto: facundo de lellis/Shutterstock

Sudeći po astrolozima, pomračenje Sunca mladim Mesecom je momenat vrlo snažne i intenzivne energije.


Obično se tvrdi da tokom promene lunarnih faza treba manifestovati i vizualizovati želje, ali kada se one poklope s pomračenjem Sunca — to nije slučaj, već valja sačekati.

 

Ova astrološka senzacija imaće mnogo uticaja na pripadnike većine horoskopskih znakova. Ucešće potpuno nove promene na polju finansija i uzdrmati nas do temelja, posebno jer trenutno vlada tvrdoglavi Bik. Očekuju se promene u vidu fizičkih, materijalnih, vrednosnih i na planu međuljudskih odnosa.


Ipak, pripadnici četiri znaka ne moraju mnogo da brinu jer astrolozi tvrde da će na njih najmanje delovati snaga pomračenja Sunca udružena s mladim Mesecom.

 

Šuma, Lutanje, Astrologija, Sunce, Priroda, Sudbina, Mistično, Misterija, Psihologija, Podvest, Snovi, San
foto: Stereo Lights/Shutterstock
  • Blizanci


Umesto da dodatno uzdrma sve, ova lunarna faza podsetiće Blizance da je vreme da malo uspore. Najbolje bi bilo da se odmaknete od materijalnog i više se pozabavite svojim unutrašnjim "ja". Ukoliko ste primetili da su vam "baterije prazne" i da se talno osećate iscrpljeno, obavezno napravite pauzu i svaki slobodan sekund posvetite opuštanju i eliminaciji stresa.

 

  • Devica

 

Ovo je period kada Device moraju da idu kuda ih vodi njihova radoznalost. Možda ćete otkriti neku sasvim novu perspektivu, koja bi zauvek mogla da vam promeni život, ili biste mogli da doživite uzbudljivu priliku. Sve će se to desiti samo ako budete spremni da ga primite u svoj život. Zato ne propuštajte priliku za putovanje, odmor, nov poznanstva.

 

  • Strelac

 

Možda ste neko vreme proveli u oblacima jer je Neptun udružio s vašim dragim Jupiterom, Strelčevi, ali sada je došao momenat da se spustite na zemlju.

 

osmeh, sunce, sreća, devojka, kosa
foto: Shutterstock

Dani pred nama mogli bi da vam donesu promene koje će prekinuti rutinu i pomoći vam da se efikasnije usmerite na svoje ciljeve. Preuzimate kontrolu nad svojim životom i konačno završavate nešto što ste odlagali.

 

  • Ribe

 

Nebo vam pruža pomoć koja vam je potrebna da budete produktivniji i otvorenijeg uma. Bićete spremni za multitasking, efikasnost i preispitavanje svega, s najboljim mogućim rezultatima. U poslednje vreme niste bili spremni da se uhvatite u koštac s dosadnim poslovim, ali sada su se oni nagomilali i, ako im se posvetite, sve ćete završiti bolje i brže nego što ste mislilli.

 

 

makonda-tracker