zaljubićete se

Upoznaćete osobu koja će vam POMUTITI UM: 3 horoskopska znaka čeka SUDBINSKA LJUBAV u maju

0

Planete su se potrudile da vam peti mesec u godini bude nezaboravan... 

foto: kiuikson/Shutterstock
foto: kiuikson/Shutterstock

Mesec Maj jeste deo godine kada sve ceveta, kada se priroda priprema za leto, te svi postajemo entuzijastični i sa osmesima izlazimo na ulice da uživamo u pozitivnoj energiji koja se oseća u vazduhu. 

 

U petom mesecu u godini planete će raditi za vas i moći ćete da poboljšate svoje emotivne odnose, ali ukoliko ste slobodi vrlo verovatno vam se smeši ljubav iza ugla. 

 

 

Rak

 

Iako su Rakovi već navikli na samoću i da sami žive i uživaju u takvoj atmosferi ipak i njima nedostaje malo nežnosti i pažnje. Ovaj mesec će vam doneti mnogo ljubavi, pa ćete možda i upoznati osobu u koji ćete se ludo zaljubiti i koja će vam potpuno "pomutiti um". Ovaj mesec će vam se ostvariti ono što ste mislili da se nikada neće desiti. Dakle u maju vam dolazi vrlo verovatno sudbinska ljubav - pripremite se!

 

1 / 5 Foto: Helena Green/Shutterstock

 

Bik

 

U ovom se nalazi Sunce i očekuje vas možda jedan od najdivnijih perioda u vašem životu. U vezi sa tim ćete se zabavljati, uživati i živeti svoje snove. Vrlo verovatno ćete doživeti velike promene, zračićete pozitivnom energijom i vrlo verovatno ćete privući novu osobu u život, pa iz tog poznansta je moguće da će se roditi ljubav.

 

Blizanci

 

Strahovi i sumnje koje ste imali u prethodnom periodu će polako nestajati jer će ples Venere i Merkura pozitivno uticati na vaš život. Može se desiti da će vam univerzum poslati osobu u koju ćete se ludo zaljubiti i možda sa njom ili njim poželeti da osnujete porodicu. 

 

 

 

makonda-tracker