VREME JE DA SE ZABAVITE

Koje ste mitološko stvorenje na osnovu horoskopskog znaka?

0

Astrologija nam često služi da se zabavimo, saznamo nešto novo o svom horoskopskom znaku, a ovog puta nas vodi u novi mistični svet.

Žena, Žena ratnica, Horoskopski znak, Horoskop, Žena drži luk i strelu
foto: Shutterstock/Tatyana Volkova

9. Strelac: Zmaj

 

Vi ste neustrašivi optimista i duhoviti ste. Imate puno prijatelja, koji vole da rizikuju sa vama, a spašavanje princa ili princeze u nevolji je samo jedna od vaših zabava.

Možete da zasmejavate druge, ali potrudite se da ne spržite publiku svojim vatrenim dahom. Jednog dana, vaša priroda bi mogla da vas dovede do vrha viteškog mača ako ne budete oprezni!

 

10. Škorpija: Feniks

 

Vi ste radoznali, odlučni, intenzivni i strastveni. Kroz vas gori vaša vatrena strast i što god poželite uskoro će biti vaše. Vaša beskrajna znatiželja samo razbuktava vašu vatru.

Ako vas neko iz vaše okoline povuče za pogrešno pero, mogao bi da bude pretvoren u pepeo, jer vaš temperament odgovara vašoj ličnosti – on je intenzivan i vruć!

 

11. Bik: Kiklop

 

Vi ste pouzdani, realni, praktični i organizovani. Iako imate samo jedno oko, vaš fokus je bolji nego kod većine drugih znakova. Ostali mogu da se oslone na vas, a to vas čini dobrim prijateljem i saveznikom.

Ne fantazirate i zato imate dobar osećaj za realnost. Ljudi kažu da vi nikada ne napuštate svoju zonu komfora, ali ako to nije planirano u vašem kalendaru, nije suđeno da se dogodi.

 

12. Devica: Vilenjak

 

Vi ste analitični, detaljni, introvertni i vredni. Uvek razmišljate i uživate u detaljima. Zašiljene uši uvek slušaju muziku koju nitko drugi ne čuje od svakodnevne buke. Pazite i precizni ste u svemu što radite, ali to može da vas dovede do opsesivnosti, kada se radi stvarima koje niko drugi ne primećuje.

Skloni ste isključite druge i živite u svojoj glavi, a drugi potpuno pogrešno smatraju da ste hladni i distancirani. To je samo njihov gubitak, jer ste vi odan i pošten prijatelj.

 

 

makonda-tracker