zvezde kažu

NOVČANI horoskop za MAJ: Lavovi, manje trošite, Rakove čeka veliko iznenađenje

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Mesečni horoksop za maj 2022. godine!

 

Ovan

 

Ovaj mesec će za vas biti miran, međutim, neki predstavnici ovog znaka će pokušati da započnu razne avanture. Finansije će same otići u vaš džep ako budete oprezni u svojim odlukama. Ovo se ne odnosi samo na moguće avanture, već i na radne projekte. U maju može doći period kada će novac biti očajnički potreban zbog nepredviđenih troškova.

 

Bik

 

Predstavnici ovog znaka će moći da osete izvesno poverenje u svoje finansije. Pre svega, ovo se odnosi na one koji u svojim planovima imaju grandioznu kupovinu. Predstojeći mesec će doneti sreću u rešavanju mnogih vaših problema, uključujući i novac. Treba očekivati dodatnu zaradu, jer vam astrolozi predviđaju da ćete uspeti u štednji, bankarskim ulaganjima ili nekom drugom poslu.

 

 

Blizanci

 

Finansijski horoskop za maj 2022. za Blizance ukazuje na malo naporan mesec. Neki predstavnici znaka biće spremni da potroše novac na sve svoje želje. Međutim, za neke su takve radnje jednostavno neophodne, pa se nemojte suzdržavati i dati oduška emocijama nakon dugog vremena ograničenja. Biće mogućnosti za dodatnu i profitabilnu zaradu za vas, pa pokušajte da ne propustite ovu priliku!

 

Rak

 

Rakovi u poslednjem mesecu proleća treba da očekuju ne samo tople vetrove, već i laku zaradu. Ovo će se svideti samo vašoj ruci i omogućiće vam da ispunite svoje stare snove. Vaš novčani tok će biti nesmetan i miran. Ipak, potrudite se da svu svoju ušteđevinu ne bacate na sitnice, jer se tada u pravo vreme možete naći u veoma neprijatnoj situaciji.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker