VREME JE DA SE ZABAVITE

Koje ste mitološko stvorenje na osnovu horoskopskog znaka?

0

Astrologija nam često služi da se zabavimo, saznamo nešto novo o svom horoskopskom znaku, a ovog puta nas vodi u novi mistični svet.

Devojka, Sreća, Proleće, Horoskop, Žena
foto: JKstock/Shutterstock

5. Blizanci: Sirena

 

Vi ste šarmantni, društveni i spremni za avanturu, pa mnogi mornari spremno idu u smrt, samo da bi vas upoznali! Možete da razgovarate sa svima, ali najviše vam se sviđaju vaše žrtve.

Vaša omiljena uzrečica je: Uđite, more je super! Ljudi bi mogli da kažu da ste dvolični, ali oni su samo ljubomorni.

 

6. Lav: Grifon

 

Vi ste iskreni, odvažni, lojalni i elokventni. Sa srcem lava i krilima orla, volite da budete u centru pažnje. A zašto da ne? Vi ste neverojatni!

 

7. Vaga: Gnom

 

Vi ste iskreni, pošteni i otmeni. Težite tome da u vašem životu sve bude u ravnoteži, počevši od broja pečuraka koje daju boju vašem šeširu.

Želite da je sve u savršenom skladu, čak i ako to znači da morate da kupite još jedan par cipela, koji će da se slaže sa vašim šeširom. Pa, što ako govore da preterujete. Bar dobro izgledate!

 

8. Riba: Satir

 

Vi ste sanjar sa velikim srcem i cenjeni ste zbog svog umetničkog duha. Drugi vole da slušaju kada svirate svoju flautu, dive vam se i osećaju duboko strahopoštovanje prema vama. Na kraju dana, volite da se opustite i uživate ​​u trenutku.

Neki kažu da gledate svet kroz ružičaste naočare, ali šta je pogrešno u tome što želite da vidite lepotu u svemu oko vas?

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker