astro

Vikend horoskop od 22. do 25. aprila: Jarcu BIVŠE LJUBAVI ne daju mira, a Ribe očekuje UZBUDLJIVA AVANTURA

0

Otkrijte kakav vikend su vam zvezde priredile...

foto: Subbotina Anna/Shutterstock
foto: Subbotina Anna/Shutterstock

Ovan

 

U petak ćete osetiti neku tenziju. Fokus ovog vikenda biće na vašim finansijama, odlično vam ide da sve izazove pretvorite u svoju korist. Ovaj period biće posvećen prijateljima i uživanju, a nemojte odbiti ni neki humanitarni poziv.

 

Bik

 

Sledi vam buran vikend. Slobodni Bikovi će upoznati zanimljivu osobu, a zauzetima se savetuje da se više posvete partneru jer će u ovom periodu uživati u emocijama.

Blizanac

 

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Vikend je savršen za vreme koje ćete posvetiti sebi i voljenoj osobi. Ne dozvolite da vas bilo šta uzdrma i prepustite se osećanjima.

 

Rak

 

Vama je porodica na prvom mestu, pa ćete i u ovom periodu biti njima posvećeni. Očekujte iznenadno kratko putovanje sa voljenom osobom na kom ćete uživati.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Lav

 

Stabilizovali ste poslovni život i sada sumirate utiske i gledate ko vam je prijatelj. Zadovoljni ste i srećni, pa i predstojeći vikend provedite u tom raspoloženju.

 

Devica

 

Preopterećeni ste poslom, mnogo radite i malo vremena provodite sa voljenom osobom. Postajete nervozni, pa se savetuje da ovaj vikend iskoristite da otputujete negde i opustite se.

 

Vaga

 

Vama uvek sve ide po planu. Isplanirali ste odličan provod za vikend i to će se i desiti. Uživate sa porodicom i prijateljima, a ovaj vikend na poslu će proteći zadivljujuće mirno.

 

Škorpija

 

Jedino što vas muči su ljubavni problemi. Ne znate šta tačno hoćete, a ne želite da razgovarate sa partnerom. Kako biste izbegli sukob, razmislite i porazgovarajte sami sa sobom i pokušajte da rešite sve nedoumice.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

Strelac

 

Vas kao da ništa ne može da uzdrma. Osećate se savršeno, ali nemojte ignorisati male signale koje vam telo šalje. Obratite pažnju na unos pića tokom vikenda s obzirom da vas očekuje uzbudljiva avanutura.

 

Jarac

 

Bivše ljubavi vam ne daju mira. Koliko god da se sklanjate, bezuspešno je. Manje se nervirajte i uživajte u sreći koja vam dolazi u naredna dva dana. Ne narušavajte svoj mir i blagostanje.

 

Vodolija

 

Umorni ste, pa će vam ovaj vikend prijati u smislu odmora. Sve će se odvijati po planu, samo malo više vremena posvetite partneru kako bi vam bilo lakše i lepše.

 

Ribe

 

Vas čeka uzbudjiv vikend. Imaćete više poziva i nećete znati za šta pre da se odlučite. Ushićeni ste i srećni i to vaši prijatelji osećaju, stoga i na njih delujete pozitivno.

 

 

makonda-tracker