OBRATITE PAŽNJU

NOVČANI HOROSKOP za april 2022.: Ribe će imati priliku da stvore BOGATSTVO, a ko je u riziku od GUBITKA?

0

Ako je suditi prema mišljenju astorologa april je mesec kada moramo posebno da budemo oprezni sa novcem.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovog aprila zvezde će pojednim znakovima Zodijaka biti baš naklonjeni pa će dobiti priliku za napredak u poslu, ali i zaradu ogromnih suma novca.

 

Ipak, ima i onih koji će doći u iskušenje da krenu u nekontorlisani šoping i potroše i mnogo više što su planirali.

 

 

Zbog toga je važno da imate kontrolu nad svojim porivima i da ne dozvolite da vam se izmakne tlo pod nogama, zbog čega ćete kasnije dugo žalit.

 

Evo šta na planu novca očekuje ovih 5 horoskopskih znakova.

 

Ovan

 

Početkom meseca kreće povoljan period kada je posao u pitanju. Očekujte prilive novca i realizaciju vaših poslovnih planova. Ukoliko se bavite financijama, transportom i trgovinom pred vama je vreme velikog napretka. U nardnim danima će vam se nizati samo uspesi. Takođe, možete da očekujete i povoljne ponude za saradnju, ali i proširenje posla.

 

Bik

 

Dugo niste bili finansijski stabilni, ali sada se ta situacija menja. Zahvaljujući vašem trudu dobićete zasluženu zaradu. To znači da je vreme da zahtevate povišicu. Konačno je došlo vreme da naplatite svoje znaje, trud i rad. Zato se ne premišljajte dugo, iskoristete priliku. 

 

Vodolija

 

U narednom periodu imate priliku da zaradite novac na više strana. Pred vama je šansa za honorarnim poslom, spremite se za velika iznenadjenja. Ipak, potrudite se da nakon što novac pristigne ne potrošite sve gotovo istog dana. Budite svojim porivima gazda, ne dozvolite da vas povuku strasti.

 

Lav

 

Pre nego što se prijavite za novi posao ili pokrenete novi projekt, dobro se pripremite, konsultujte se s iskusnim kolegama. Sredinom aprila planete će biti nepovoljno postavljene, pa biste trebali da izbegavate nove poduhvate. Sve će biti neizvesno i rizično. Ali to vreme možete da iskoristite za analizu odrađenog, za izvlačenje zaključaka i pouka. Uočite gde ste pogrešili i što je to što ubuduće treba bolje da radite.

 

Ribe

 

Do 10. maja nalazite se u odličnoj poziciji i to treba da iskoristite. Ovo je nešto što se dogadja jednom u 12 godina i trebalo bi to da iskoristite. Sada je prilika da otvorite nove poslove, stupite u komunikaciju sa ljudima koji su spremi da zajedno sa vama krenu u nove pobede. Trgnite se, vreme je za akciju. 

 

 

makonda-tracker