da li ste znali?

VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA KAKAV STE PRIJATELJ: Ovnovi su komplikovani, dok su rakovi puni razumevanja!

0

Astrolozi su opsežno objasnili šta možete očekivati...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dok su Ovnovi pravo društvo u pustolovinama, u nevoljama je najbolje kraj sebe imati Bika ili Lava. Blizanci i Vodolije su znakovi koji imaju najviše prijatelja.

 

Ovan

 

Pripadnici ovog znaka u prijateljskom smislu nisu komplikovani jer su direktni i iskreni u izražavanju svojih osećaja. Iako mogu saosećati sa drugima, Ovnovi nisu tip prijatelja koji trebate zvati ako vam je teško jer su oni previše usmereni na akciju i poduhvate nego tužne priče.

 

Mana im je preterana sebičnost. Za Ovna je najbolji prijatelj neko ko je nezavisan i samopouzdan poput njega samog, a dobro se slaže sa Strelcima.

 

Bik

 

Bikovi su najpouzdaniji znakovi Zodijaka. Njihove su najveće prijateljske vrline velikodušnost, zaštitnički poriv i vernost, a u odnosima se najčešće postavljaju kao brižne majke. Mana im je povremena škrtost. Odlično se slažu sa Ribama koji lako podnose njihovu tvrdoglavu narav, a uživaju i u druženju s Lavovima.

 

Blizanci

 

Temperamentni Blizanci vrlo retko za sebe mogu reći da imaju malo prijatelja, jer niti jedan najbolji prijatelj ne može ispuniti sve njihove društvene potrebe. Oni preferiraju široke društvene krugove po kojima svrstavaju ljude prema zajedničkim interesima, pa su jedni za izlaske, drugi za kafe, a treći za pomoć u životu. Mana im je što prijateljstva shvaćaju zamenjivima, pa im nije problem prekinuti ih.

 

Rak

 

Osećajni, puni razumevanja i saosećajni, to je najbolji opis pripadnika ovog znaka u prijateljstvu. Najčešće se druže sa ljudima sličnima sebi, koji su jednako emotivno topli i skloni promenama raspoloženja. U potrazi za potporom trebaju se okrenuti prema Ribama i Škorpijama koji ih najbolje razumeju. Negativna osobina im je to što znaju glumiti da bi se svideli drugima.

 

Lav

 

Pripadnici ovog znaka su vrlo cenjeni prijatelji, a iako se kreću u razmerno velikom društvu, oni svoju intimu dele tek sa nekolicinom. Ipak, zbližite li se sa Lavom, znajte da će on uvek biti tu za vas. Najčešće ulažu u dugotrajna prijateljstva koja retko prekidaju, a u prijateljskom se smislu najbolje slažu sa drugim Lavovima, Ovnovima i Škorpijama. Mana im je što vole manipulisati drugima.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker