biće veselo

4 znaka posebno će osetiti njegovu MOĆ! Šta nam sve donosi MLAD MESEC U OVNU (od 1. aprila)

0

Ako osećate nalet optimizma i mirišete u vazduhu nove prilike, to nije slučajno...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Naredni mlad Mesec biće u vatrenom i tvrdoglavom znaku Ovna, što znači da pripadnicima, manje-više, svih znakova predstoji period dinamike, energije, akcije, seksa i možda čak agresije.


Ovaj mlad Mesec nosi nam dobru i pozitivnu energiju, pa astrolozi ističu da je pravi trenutak da probamo nešto što ranije nismo smeli.

 

Budući da su Ovnovi poznati po smelosti, direktnosti i, ponekad, impulsivnosti, oni koji su urođeno takmičarski nastrojeni biće još istrajniji, čak i ako su u pitanju situacije poput otvorenog razgovora. Da ne pričamo o važnijim i komplikovanijim stvarima!


Period od 1. aprila povoljan je i ako vas često koči preterano razmišljanje o posledicama jer je sada veća verovatnoća da ćete hrabrije delati i poći neutabanim stazama.

 

Nebo, Horoskop, Astrologija, Teleskop, Noć, Zvezde
foto: Profimedia

Mlad Mesec predstavlja nove početke i savršen je za postavljanje važnih ciljeva. On je početak novog lunarnog ciklusa i, iako ne vidimo Mesec tako jasno kao u ostalim njegovim fazama, on ima jednako snažnu energiju kao u bilo koje drugo doba u Mesecu.


Na koga će najviše uticati?

 

  • Ovnovi

 

Ako ste rođeni u znaku Ovna ili su vam lične planete (Sunce, Mesec, Merkur, Venera ili Mars) u Ribama, sigurno ćete osetiti uticaj mladog Meseca u Ovnu snažnije nego pripadnici ostalih znakova.

 

  • Pripadnici kardinalnih znakova


Ukoliko ste rođeni u tzv. kardinalnim znacima Raka, Vage ili Jarca, imaćete više samopouzdanja nego inače. Bićete spremni da preuzmete kontrolu, zauzmete za nešto što vam je važno i dominirate kako u ličnim, tako i u profesionalnim odnosima.

 

 

 

makonda-tracker