povoljan period

Nekome stiže NOVAC, nekome ERUPCIJA STRASTI: Ovi znakovi Zodijaka će biti najsrećniji do 2025. godine

0

Uran u Biku nije počeo najpovoljnije, ali kako prolazi vreme stvari idu nabolje!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kako objašnjavaju astrolozi, Uran je ušao u polje Bika, pre tri godine i tu će se zadržati do 7. jula 2025. godine.


Sam početak ovog perioda bio je negativan, problematičan i buran, ali kako vreme prolazi stvari idu nabolje, pa će ostatak boravka Urana u Biku biti daleko povoljniji za pripadnike većine znakova.


Očekuje se da će naredne godine doneti napredak i prihvatanje, kao i da ćemo se lakše odricati svega što je opterećujuće, naporno, staro i prevaziđeno, odnosno da ćemo biti spremniji za transformaciju. Takođe, mnogima predstoje velike radosti, a u tome će prednjačiti tri znaka Zodijaka.

 

  • Devica

 

Devica, Horoskopski znak, Horoskop
foto: Shutterstock

Pred pripadnicima ovog znaka su tri vrlo uzbudljive godine. Avanture, nove prilike, dinamika i krupni izazovi s kojima će se lako izboriti samo su deo onoga što nosi naredni period.


Zbog svega toga, vrlo je važno da mudro iskoriste ovo vreme, a imajte na umu da će Device biti u centru pažnje u svakoj prilici. Ipak, biće svesne svih svojih uspeha i ponosne na rezultate.


Na svakom koraku će Device pratiti pozitivna energija, a njihovo raspoloženje biće zarazno, pa će se okoristiti i oni oko njih.

 

  • Bik

 

Horoskop, Horoskopski znak, Bik, Bikovi
foto: Shutterstock

Pripadnicima ovog znaka će mnogo toga ići od ruke, ali astrolozi tvrde da će posebno zadovoljni biti — u ljubavi! Slobodni Bikovi mogli bi da pronađu svoju srodnu dušu, a oni koji su u vezi uživaće u stabilnosti, pouzdanosti i lepim trenucima. Iako će u ljubavi biti mirno, u krevetu će biti vrlo burno i uzbudljivo, pa Bikovi mogu da računaju da zabavne aktivnosti među čaršavima.


Pred Bikovima je period harmonije i na poslovnom planu, a ovo je pravi trenutak da se upuste u rizike u ovom polju. Planirali ste da započnete novi posao, tražite unapređenje...? Sad je vreme!

 

  • Lav

 

Horoskop, Horoskopski znak, Lav
foto: Shutterstock

U naredne tri godine i Lavovi će često biti nasmejani, a konačno će moći da odahnu kada je reč o novcu. Postepeno se pripadnicima ovog znaka Zodijaka otvaraju prilike koje donose finansihjski boljitak, a napori koje Lavovi ulažu konačno se vide tamo gde treba. Nemojte se iznenaditi ako iznebuha dobijete povišicu, a isto tako se nemojte libiti i da je sami zatražite.


Pred Lavovima su, takođe, nova životna iskustva, važne lekcije i prava erupcija kreativnosti, zbog čega će na svim životnim poljima imati uspeha.

 

 

 

makonda-tracker