astro prognoza

Ko treba da traži POVIŠICU, a koga čeka STRAST? Evo šta pripadnicima SVIH ZNAKOVA donosi Merkur u Ribama (do 27. marta)

0

Nekome će ići na poslu, neko će ređati orgazam za orgazmom, a neko što treba da se posveti renoviranju i popravkama u domu. U svakom slučaju, Merkur nam donosi mnogo toga dobrog!

foto: Nina Buday/Shutterstock
foto: Nina Buday/Shutterstock

Od devetog dana marta planeta Merkur ušla je u Ribe, gde će se zadržati do poslednjih dana ovog meseca. Ovog marta, Merkur, inače, čini vrlo redak fenomen – stelijum u Ribama, što znači da se u istom znaku nalazi više planeta, a u ovom stelijumu biće Sunce, Mesec, Merkur, Venera i Mars!


Sve to znači da ćemo biti emotivniji i intuitivniji, ali šta konkretno sama činjenica da je Merkur u Ribama radi za pripadnike svih znakova? Evo male astrološke prognoze...

 

  • Ovan


Predstoje vam intenzivniji snovi nego inače, a njih će prožimati i prošlost, i sadašnjost, i budućnost! Ovo je vreme da razmislite o tome čega sve treba da se oslobodite i da obratite pažnju na znakove koje vam univerzum šalje.

 

  • Bik

 

Dok je Merkur u Ribama, bićete nasmejaniji nego inače i provešćete mnogo lepih trenutaka s prijateljima. Ovo je pogodan period za zbližavanje putem društvenih mreža, susrete sa starim školskim društvom, pomirenje s bivšim drugovima...

 

  • Blizanci

 

Predstoji vam uspešan poslovni period, pre svega zahvaljujući komunikaciji s kolegama i saradnicima. Ne libite se da bduete hrabri i otvoreno govorite o svojim ambicijama i planovima.

 

  • Rak

 

Usudite se da sanjate velike snove. Ne plašite se da pokušate nešto što inače ne biste smeli, jer vam se smeši uspeh. Nikako ne propuštajte mogućnost putovanja jer bi moglo da vam donese lepe trenutke.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker