zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao:
Veliki broj planeta prebacuje gotovo kompletnu scenu na zbivanja na poslovnom planu. Sve ostale oblasti su u senci Vaše poslovne odluke. Nalazite se na prekretnici i od Vašeg izbora zavisiće dalji opis Vaše radne pozicije. Saradnja sa inostranstvom i rukovodeći položaj su glave teme.

Ljubav:
Ovaj period može da doprinese privremenom zahlađenju između Vas i partnera. Otuđenje se moglo javiti zbog Vaše usredsređenosti na posao. Najbolje bi bilo da taj problem rešite na vreme iskrenim i krajnje otvorenim razgovorom.

Zdravlje:
Nervoza, napetost.

 

Bik

 

Posao:
Planete u Vašem polju saradnje sa inostranstvom, pravnih pitanja i visokih obrazovnih institucija najavljuju Vam bitna dešavanja na ovim planovima. Osim velikog uspeha u okviru proširenja kruga saradnika, poseban uspeh očekuje Bikove koji rade na stručnom usavršavanju ili polažu ispite.

Ljubav:
Vas odnos s partnerom bi mogao da se iskomplikuje. Nesporazum bi mogao da nastane samo ako slučajno zaboravite da date precizan odgovor na pitanja gde ste se toliko zadrzali. U tom slučaju, partneru se možete učiniti sumnjivim.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

Blizanci

 

Posao:
Zahvaljujuci dobro osmišljenim poslovnim potezima, tokom ovog perioda možete ostvariti značajan finansijski dobitak uprkos tome sto će postojati jedna doza rizika. Tokom ovog perioda zablistaćete kao govornik, u prezentacijama svojih ideja, a steći ćete popularnost među svojim kolegama.

Ljubav:
Vaša burna ljubavna avantura biće zasnovana više na fatalnoj privlačnosti i može se veoma brzo okončati. Blizanci koji su u vezi mogu da prolaze kroz turbulentan period zbog krize poverenja od strane njihovog partnera.

Zdravlje:
Problemi sa disanjem.

 

Rak

 

Posao:
Početak rada na novom projektu obeležiće ovaj period. Za Vas je veoma bitno da u ovom periodu sprovedete u delo veliki poslovni cilj koji ste ranije zacrtali. Očekuje Vas popularnost i poseban uspeh kroz odnose sa javnošću i u komunikaciji uopšte.

Ljubav:
Ovaj period doneće Vam uspešno ostvarenje nekog zajedničkog projekta. Ukoliko je postojao neki dugotrajan problem između Vas i partnera, planete Vam pružaju podršku da to prevaziđete. Sledi dalja harmonizacija u Vašem odnosu.

Zdravlje:
Variranje pritiska. Uključite neophodnu terapiju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker