11 – kralj svih brojeva!

Šta najavljuje NOVI POČETAK, a šta garantuje USPEH i SREĆU? Nadmoćni ANĐEOSKI BROJEVI i kako ih tumačiti

0

Da li obraćate pažnju na brojeve i šta za vas predstavlja ako vidite na satu brojeve koji se poklapaju i da li ste obraćali pažnju na 22. februar ove godine? Saznajte koju moć poseduje svaki od brojeva i da li ste među miljenicima svemira.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Veruje se da kada primetite anđeoske brojeve, kosmos vam šalje neku poruku.


Možda je i slučajnost, ali ukoliko vam se često dešava da vam se poklope brojevi, onda numerolozi imaju objašnjenje za to.

 

Brojevi imaju svoju moć i vi možete izabrati svoj anđeoski broj u zavisnosti od toga koliko često vam se on ponavlja i da li osećate izvesnu povezanost sa njim. To ne mora imati veze sa vašim datumom rođenja. Različite cifre uvek pokušavaju nešto da nam kažu i poruče, pitanje je samo da li znamo da tumačimo signale.

 

Evo šta znače anđeoski brojevi i koja je njihova simbolika.

 

  • Broj 0 je znak beskrajnog kruga Omege, nema početak i nema kraj. Ovo predstavlja ohrabrenje da nisi sam na svetu i da nema razloga za strah.

 

  • Broj 1 je znak novih mogućnosti, svemir je otvorio nova vrata za tebe i tvoje misli će postati stvarnost.

 

  • Broj 2 znači da treba da se opustite i verujete u sebe jer ste nadomak ostvarenja cilja, stoga ne odustajte i budite strpljivi.

 

  • Broj 3 predstavlja prisustvo uzvišenih bića koja nas vode i brinu o nama. Takođe znači i kreativnost i mogućnost dolaska novih ideja, ne plašite se da se istaknete i stanete na prvo mesto.

 

  • Broj 4 predstavlja stabilnost i praktičnost. Njegovo prisustvo znači da ostanete fokusirani na to što radite i uspeh neće izostati.

 

  • Broj 5 uglavnom govori o novim iskustvima i doživljajima i da treba da se vodimo svojom radoznalošću. Ukoliko je broj 5 vaš anđeoski broj, prigrlite slobodu i promene.

 

Brojevi, Numerologija
foto: Profimedia
  • Broj 6 ili niz 666 uglavnom nije popularan, ali u numerologiji ima sasvim drugo značenje. Označava emotivnu podršku i komfornu zonu kojoj treba da se prepustite.

 

  • Broj 7 je, prosto i jednostavno, istina. Dublje ćete razmisliti o stvarima na koje niste obraćali pažnju i saznati pravu istinu, koja je bila toliko očigledna, a vi ste je ignorisali.

 

  • Broj 8 najsrećniji broj u numerologiji. Označava beskonačnost. Ljubav koja će trajati zauvek ili uspeh koji će vam se desiti, samo su neke od poruka ovog anđeoskog broja.

 

  • Broj 9 poslednji u nizu jednocifrenih. Označava zatvaranje kruga, kraj jedne faze u životu, ali i početak nove, možda mnogo bolje.

 

I najbolje za kraj! Broj 11 kao kralj svih brojeva. Poseduje najviše moći i spiritualnog značenja. Ako često vidite kombinaciju 11:11, ovo je znak da svemir ima nove ideje za vas, otvara vam nove šanse i pruža beskrajne mogućnosti.

 

 

makonda-tracker