astro prognoza

Ko treba da traži POVIŠICU, a koga čeka STRAST? Evo šta pripadnicima SVIH ZNAKOVA donosi Merkur u Ribama (do 27. marta)

0

Nekome će ići na poslu, neko će ređati orgazam za orgazmom, a neko što treba da se posveti renoviranju i popravkama u domu. U svakom slučaju, Merkur nam donosi mnogo toga dobrog!

Devojka, Sreća, Osmeh, Smeh
foto: Shutterstock
  • Lav

 

Ukoliko su pred vama pregovori, uspećete u svakom! Bez obzira na to tražite li unapređenje na poslu ili imate razmirice s partnerom, ovo je period kada vi odnosite pobedu. Međutim, postoji jedna "kvaka": najvažnije je da pažljivo saslušate argumente druge strane i iskreno izrazite svoje.

 

  • Devica

 

U narednim nedeljama, bićete bolji u komunikaciji nego inače i ostavljaćete odličan utisak. Iskoristićete ovu energiju za pravljenje dugoročnih planova, a izvanredno ćete funkcionisati u okviru tima.

 

  • Vaga

 

Obavezno iskorisite svoj intelekt jer će vama sada viti veliki adut! Kao veliki ljubitelj lepote, Vage umeju da budu pomalo površne, ali sada se trudite i više nego inače da to "isključite" i pazite kako nastupate pred drugima i šta komentarišete.
 

  • Škorpija


Ljubav, strast, flert, uzbuđenje, seks! Period pred nama za Škorpije će pucati od emocija! One slobodne imaju priliku da sretnu novu osobu koja će ih zainteresovati, a zauzete će podgrejati stati plamen.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker