astro prognoze

Stiže nam vreme ISKONSKE VATRE: Evo šta svakom horoskopskom znaku nosi pun SNEŽNI MESEC u Lavu 16. februara

0

Polovinom februara očekuje nas snažan uticaj punog Meseca u Lavu. Snežni Mesec delovaće na svaki znak Zodijaka, pa pogledajte na koji način utiče na vaš...

foto: kdshutterman/Shutterstock
foto: kdshutterman/Shutterstock

STRELAC

 

Strelčevi doživljavaju otkrovenje u vidu vere, nove filozofije, putovanja... Osetiće promenu najpre u sebi, a onda će krenuti da to primenjuju i u svom životu. Ne dozvolite da vas neko skrene s tog puta i pomuti vam novootkriveno samopouzdanje.

 

JARAC

 

Za Jarčeve se događa period novih dubokih emocija. Mnogi Jarčevi upoznaju osobu koja će im pomoći na poslovnom planu, kao i u finansijskom, a mnogi će imati priliku i za ljubavno poznanstvo i veliku strast, čak i ako ste zauzeti.

 

 

VODOLIJA

 

Vodolije osećaju veliku napetost na poslu, ali i na ljubavnom planu. Nemojte dopuštati sebi da zavisite od drugih ljudi, bilo kolega i šefova, bilo partnera. S druge strane, neke Vodolije će osetiti da privlače veliku pažnju, što će kod mnogih rezultirati poznanstvom koje prelazi u ljubavnu vezu ili kratkotrajnu aferu.

 

RIBE

 

Ribama slede velike promene na poslovnom polju. Prilagodite se situacijama jer će ovaj period malo duže trajati u vašem slučaju. Mnoge Ribe će se posvetiti članu porodice ili prijatelju kome je pomoć potrebna, ali ne zaboravite da brinete i o sebi.

 

makonda-tracker